Fantasy-jóslat: Chargers

Fantasy star: Austin Ekeler

Itt simán választhattam volna Justin Herbertet vagy Keenan Allent is, hiszen mindegyikőjüknek remek esélyei vannak arra, hogy posztjaikon top10-es fantasy játékosok legyenek. Viszont én Ekelert emelném, aki tavaly egy brutális karrierszezont hozott. A Chargers minden téren erősödött, Herbert még jobb lesz, a támadófal is erősödött, illetve valamilyen szinten a Chargers megpróbálja majd tehermentesíteni Ekelert, nehogy megsérüljön. Ettől függetlenül a számai jelentős visszaesését nem várom, simán top5 futó lehet jövőre fantasy szempontból, óriási mind a td-, mind a yard-, mind az elkapás-upside nála.

Fantasy breakout: Mike Williams

Mivel a Herbert-Ekeler-Allen trióból már nincs kinek kitörni az elitbe, ezért a voksomat itt Williams mellett tenném le, aki rengeteg pénzért hosszabbított az offseasonben. A liga egyik legjobb WR2-je, aki brutálisan jó deep targetként szolgál Herbert számára és minden esélye meg van arra, hogy akár még Keenan Allen-nél is jobb szezont hozzon jövőre, remélhetőleg ehhez elég egészséges is fog maradni.

Fantasy sleeper: Joshua Palmer

Nehéz sleepert választani egy olyan csapatban, ahol ennyi elit skill játékos van, azonban a másodéves Palmer mutatott remek dolgokat már az első szezonjában is, és ha Guytontól el tudja venni szeptemberig a 3. számú elkapó szerepet, akkor bizony jöhet tőle egy korrekt, fantasy releváns szezon. Mélyebb ligákban remek flex opció lehet, érdemes keresni a draftok leghátsó köreiben.

Fantasy bust: Gerald Everett

Ha muszáj ebben a pazar offenseben bustot választani, akkor az legyen a csapat papíron kezdő tight end-je, Gerald Everett. Sokat vártak tőle tavaly miután elkerült a Seahawks-hoz, azonban igazán jól nem játszott. A Chargersben a veterán Jared Cook helyett szinte biztosan kezdőként fog belevágni a szezonba, azonban ne lepődjünk meg, ha valamelyik fiatal tight end, akár Parham JR., akár a másodéves McKitty jelentős snap mennyiséget fog kapni Everett mellett, amivel rontanák a tight end upsideját minden szempontból.