Fantasy-jóslat: Chiefs

Fantasy star: Patrick Mahomes

Tyreek Hillt eltradelte a csapat, így Mahomes és Travis Kelce fog versenyezni a csapat fantasy starja címért. A QB poszt fantasy szempontból (is) értékesebb a TE-nél, így Mahomes-ra esett a választásunk, aki minden évben megmutatja, hogy miért csapata és a liga egyik legjobb játékosa és legnagyobb neve.

Fantasy breakout: Clyde Edwards-Helaire

Jerrick McKinnon, Derrick Gore és a frissen szerződtetett Ronald Jones mellett Clyde Edwards-Helaire elsőszámú pozíciója az RB-poszton betonbiztosnak tűnik. Ha az első két éve után 2022-ben elkerülik a sérülések, akkor végre fantasy-tulajdonosai is megnyugodhatnak, mert a Chiefs offense-ben remek teljesítményt nyújthat.

Fantasy sleeper: Mecole Hardman

Tyreek Hill távozása után érkezett a kansasi gárda elkapósorába Juju Smith-Schuster és Marquez Valdez-Scantling is, az újonc Skyy Moore és Justyn Ross mellett, így az egyetlen biztos pont Mecola Hardman maradt. A fiatal elkapó és Mahomes már régóta ismerik egymást, ami sokat segíthet Hardmannek, hogy jó teljesítménnyel rukkoljon elő a következő szezonban.

Fantasy bust: Juju Smith-Schuster

Sérülései és TikTok ’balhéi’ (:D) mellett Smith-Schusternek egy új csapat játékába kell belerázódnia. A WR-poszton nagy a versengés a Chiefsnél, így könnyen lehet, hogy Smith-Schuster nem fog úgy teljesíteni, ahogy fantasy-tulajdonosai várnák tőle.