Fantasy-jóslat: Texans

Fantasy star: Brandin Cooks

A Texans kerete sokat erősödött az előző szezonhoz képest, fantasy szempontból azonban Brandin Cooks még mindig kimagaslik a csapatból. Az elkapó az egyetlen biztos pont a houstoniaknál, ami sérülés híján nagy bizonyossággal a 2022-es szezonban sem fog változni.

Fantasy breakout: John Metchie III

A Houston Texans a 2022-es draft 44. pickjével kiválasztotta az Alabama elkapóját, John Metchiet. A 21 éves játékos veheti le a terhet Cooks vállairól WR-fronton és lehet az egyik fantasy-target a kevés közül, akire érdemes lehet figyelni a houstoni gárdából.

Fantasy sleeper: David Mills

Mills újonc szezonja nem sikerült a legjobbra, de a Texans támadósorának minőségéhez képest a legtöbbet kihozta belőle (2664 yard, 16 TD, 10 INT). Habár a másodéves QB nem tartozik a liga krémjébe, de a houstoni erősítések után ő is tovább fejlődhet, így ha megsérül az egyik irányítónk érdemes lehet követni a szezonját és szemezni vele waiveren.

Fantasy bust: Marlon Mack

Mack indianapolisi karrierje remekül indult, az utolsó két szezonjában azonban sérülésekkel küzdött és alig jutott játéklehetőséghez. Houstonban akár RB1 is lehetne Rex Burkhead, Royce Freeman és az újonc Dameon Pierce mellett, erre azonban minimális az esély. Ahogy Macket úgy a többi futót sem érdemes ledraftolni a Texansból a szezon előtt – Szinte lehetetlen megjósolni, hogy melyikük fogja kapni a legtöbb labdaérintést 2022-ben.