Fantasy-jóslat: Colts

Fantasy star: Jonathan Taylor

Ki más lehetne a csapat sztárja mint Taylor? Sokak szerint 1/1 a fantasy draftokon. Tavaly a legjobb futó volt és idén is vélhetően top 3-ban fog végezni. Több mint 2100 yardot hozott és szerzett 20 TD-t 2021-ben, szerintem (Gergő) ez a teljesítmény kicsit vissza fog esni, de még így is bőven megéri az első kört, sőt!

Fantasy breakout: Alec Pierce

WR2? A Coltsnál azt szeretnék, hogy ez váljon belőle, persze ez nem teszi fantasy WR2-vé, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne breakout. Nincs rajta sok ember radarján, pedig kiváló méretekkel rendelkezik és az 50-50 labdáknál jól fog teljesíteni, ráadásul ezeket Matty Ice imádja dobálni (Julio). Van még mit tanulnia az útvonalakról, de a tehetsége és vérvonala (sportoló család) alapján ez nem fog problémát jelenteni. 

Fantasy sleeper: Matt Ryan

Az elmúlt években nem teljesített úgy, ahogy azt a fantasy tulajdonosai szerették volna. Azonban új csapatban fog játszani és nem egyszer láttuk már, hogy az új légkör csodákra képes. Arról nem is beszélve, hogy klasszisokkal jobb fala lesz, ami egy zseb-irányítónál igencsak fontos. A kiszolgáló személyzet sem romlik, hiszen Taylor miatt tömik majd a zsebet és az elkapók sem ügyetlenek. Azért ne várjuk tőle a White-Jones időszak termelését, de könnyen beférhet a top10-be, ami egy olyan irányítótól nagyon jó, akit az utolsó körökben is meg tudunk szerezni.

Fantasy bust: Mo Alie-Cox

Véletlenül se bízzatok Cox idei teljesítményében. Voltak villanásai, de összességében sosem tudott kiemelkedni, ráadásul az Indy a második (és hatodik) körös választásakor is egy TE-re csapott le. Ryan sem fogja beindítani a termelését, hiszen sokkal jobb célpontjai lesznek: Pittman, Pierce, P. Campbell és Jelani Woods, akin gondolkodtam, hogy sleeper legyen. Woods egy 2 méter magas, 115 kilós szörnyeteg, aki 4.61 alatt futja a 40 yardot, Coxnak esélye sincs első számú TE-ként befejezni a szezont.