Fantasy-jóslat: Jaguars

Fantasy star: Trevor Lawrence

Akár a breakoutba is mehetne az „aranyhaj”, ám úgy érezzük az idei évben ő már sztárrá növi ki magát. Tavalyi szezonban (ovr. 216 FP) is voltak már nagyon biztató játékai, ám akkor még szűken volt játszótársak tekintetében, ellenben idén ez már máshogy lesz. Ráadásul kompetens főedző kezei alatt dolgozhat, ami nagyon sokat dobhat a játékán, ami a fantasy pontjaira is jó hatással lesz.  

Fantasy breakout: Travis Etienne Jr. 

Csak úgy mint Lawrence esetében ő is lehetne egy eggyel feljebbi kategóriában (star), de ő belőle tavaly a sérülése miatt nem láthattunk semmit. Egyetemi csapattársak (is) voltak, úgyhogy a kémia biztos nem lesz gond kettőjük között (lásd Burrow-Chase). Sokat várunk fantasy szempontból (is) Etienne-től, aki nem csak lábon, de kézzel is maradandót alkothat az idei évben.

Fantasy sleeper: Christian Kirk

Sokan legyintettek Kirk szerződésére és arra, hogy ezzel milyen polcra került (köztük mi is), de könnyen lehet, hogy elsőszámú opcióként robbantani tud, úgyhogy mi – mindezek a negatív fennhangok ellenére –  rajta tartjuk a szemünket. Tavalyi évben, hol második, hol harmadik számú WR-ként is voltak jobb periódusai (ovr. 169.1 HPPR), legjobb meccsét az első héten hozta (21.5 HPPR) és ekkor a waiverek kedvence célpontja is lett, ám mindösszesen 7 alkalommal tudott DD-t hozni a következő tizenhét hét során, így a kezdő pozíciótól emiatt és a hullámvasútja miatt is inkább messze volt. Na de majd hátha idén…..

Fantasy bust: Evan Engram

Az ember akiben talán már az anyja sem bízik, mikor fantasyről van szó. Újonc éve után (2017 – 141.6 HPPR) az első drafton még a várakozás felé és az ADP-je is az egekben volt. Ám ezután lejtmenet, tavaly már a 100 pontot sem érte el (79.5 HPPR), ennek ellenére még idén is biztosan lesz aki nagy reményekkel draftolja. Hát ne tegye, mi speciel (speciálba)  még Dan Arnoldba is több potenciált látunk mint Engramban. De hajrá, ránk lehet (kell) cáfolni.