Fantasy-jóslat: Vikings

Fantasy star: Justin Jefferson

A Vikings igazi sztárra lelt a nyurga elkapóban. Első két évében 3000 yard felett kapott el, ami NFL rekord. Erre a teljesítményre idén még egy lapáttal rá tud tenni, hiszen új főedzője igazi támadó koponya. ADP-je igen magas, minden formátumban az első öt elkapó között található, de ez a valós értéke is, sőt könnyen lehet, hogy 2022-ben ő lesz a legjobb fantasy elkapó.

Fantasy breakout: Irv Smith Jr.

Smitht berobbanására már várunk egy ideje, ez talán tavaly meg is történt volna, azonban ki kellett hagynia egy évet. Adottsága és tehetsége megvan a jó szerepléshez, irányítója is oda tudja dobni neki a labdát, ráadásul, ha K.J. Osbornt át tudná lépni (ami közel sem lehetetlen), akkor ő lehetne a harmadik célpont a csapatban. ADP alapján 14-15. TE, ennél sokkal nagyobb benne a potenciál.

Fantasy sleeper: Alexander Mattison

Ő a handcuff protoípusa, amikor Cook sérült, nyugodtan betehetjük a kezdőnkbe, mert szinte ugyan arra a teljesítményre képes. Tavaly a Ramsnél két jó futó teljesítményt is láthattunk, ami azt jelenti, hogy Kevin O’Connell nem zárkózik el attól, hogy több futót is használjon. Cook nagyon jó futó, de majdnem ugyan ilyen sérülékeny. Akár tehermentesítés miatt, akár a sérülések okán lesz pályán Mattison a tulajdonosi jól járnak. Úgy gondolom (Gergő), hogy pályafutásának legjobb éve előtt áll Mattison, nem szeretek sérülésekre játszani amikor játékost húzok, de a 40. futónál (ADP) ezt már meg lehet kockáztatni és úgy érzem ebben az esetben meg is kell. 

Fantasy bust: Adam Thielen

Mire elkezdődik a szezon 32 éves lesz, ez nem jó ómen az elkapóknál. Tavaly is sérüléssel küzdött, könnyen lehet, hogy idén is így jár, hiszen sok ütést szenvedett már el. Sokak szemében az igazán jó elkapók között van, azonban karrierje során kétszer lépte át az 1000 yardot és a 10 TD-t is csak kétszer érte el. Lehet, hogy az új főedző kezei alatt újra csodát tesz, de ezt nem látom bekövetkezni. Thielen munkamorálja fantasztikus, ennek köszönheti, hogy a semmiből tudott berobbanni, de sajnos ennek az amerikai álomnak lassan vége.