Fantasy-jóslat: Packers

Fantasy star: Aaron Rodgers

Nem meglepő módon a liga egyik legjobb irányítója kapta a Green Bay Packers fantasy-sztárjának titulusát. Davante Adams távozása ugyan megnehezíti majd a dolgát, de a 38 éves QB-t soha nem szabad leírni. Rodgers kiemelkedik a Sajtfejűek offense-éből, akinek a számai 2022-ben is posztja krémjébe fognak tartozni.

Fantasy breakout: Allen Lazard

Lazard WR1 lehet a Green Bay rosterén Adams távozása után. A fiatal játékos számai hatalmasat nőhetnek így már a fantasy-draftokon el kell vinnünk majd, ha a rosterünkön szeretnénk tudni.

Fantasy sleeper: Christian Watson

A Packers második körben draftolt elkapója már rookie szezonjában nagy szerepet kaphat a green bay-i támadósorban. Lazard, Randall Cobb, Sammy Watkins és a szintén újonc Romeo Doubs mellett könnyen kinőheti magát és egy remek újonc szezon várhat rá.

Fantasy bust: Aaron Jones

Jones már az előző szezonban sem hozta azokat a számokat, mint korábban. Ehhez nagyban hozzájárult A.J. Dillon remek játéka és úgy tűnik, hogy Matt LaFleur főedzőnél nincs RB1 a csapatban. A Packers RB by committee stratégiája pedig Jones-nak és fantasy-tulajdonosainak jöhet a legrosszabbul.