Fantasy-jóslat: Cowboys

Fantasy star: Dak Prescott

A tavalyi 7. legjobb QB volt fantasy szempontból a Cowboys franchise irányítója. 2022-ben is top10-es teljesítmény várható tőle, még annak ellenére is, hogy a Cowboys elvesztette Amari Coopert. 4500 yarddal és 37 passzolt TD-vel zárta a tavalyi szezont, ezt megismételheti most is, plusz én az 1 db futott TD-nél idén többet várnék tőle, hiszen Prescott lábon is ügyes.

Fantasy breakout: CeeDee Lamb

Cooper távozásával Lamb a vitathatatlan elsőszámú célpont lesz Dallas-ban, ami mellé nagy eséllyel dukálhat egy top10-es fantasy teljesítmény. A tavalyi 79 elkapásos, 1100 yardos és 6 TD-s szezonjánál mindenképp jobb várható tőle, véleményem szerint közelíthet majd a 100 elkapáshoz és 1300 yardhoz is a fiatal elkapó. 

Fantasy sleeper: Tony Pollard

A liga egyik legjobb handcuffja volt évekig Zeke mögött, tavaly azonban már akkor is jelentős szerep hárult rá, amikor Elliott egészséges volt. 27. legjobb futóként végzett fantasy szempontból, szeptembertől azonban még annál is nagyobb szerep hárulhat rá, mint tavaly. Elkapásoknál várhatóan sokat fogják használni a robbanékony futót, akinek minden esélye megvan rá, hogy egy true commitee-t alkosson Elliottal. 

Fantasy bust: Dalton Schultz

Félreértés ne essék, nem várok tragikusan rossz szezont Schultztól. Viszont tavaly a 3. legjobb tight end volt fantasy szempontból, amire azért viszonylag kevés az esély, hogy idén megismétlődhet. Gyakorlatilag Lamb mögött a második számú célpontja lehet Prescottnak, azonban véleményem szerint a védelmek fel fognak készülni belőle olyan szinten, hogy limitálni tudják majd a teljesítményét. Ettől függetlenül nem feltétlen lesz rossz fantasy szempontból, de azért nem draftolnám le a legjobb tight endek között.