Fantasy-jóslat: Commanders

Fantasy star: Terry McLaurin

A fővárosi csapat elsőszámú elkapója. Yardjai és elkapásai idén is meglesznek, de Wentz érkezésével arra is komoly esély van, hogy végre a TD számai is megnőjenek. 8-10 szerzett TD-nal az aktuális ADP-je mellett nagy fogás minden fantasy tulajdonosnak. 

Fantasy breakout: Jahan Dotson

Az idei draft 16. választottja egyelőre harmadik a depth charton, de év végére akár WR2 számokkal is rendelkezhet. Egyetemi évei alatt kiválóan teljesített, szinte minden elkaphatónak titulált labdát elkapott, termelte a TD-ket és a yardokat is, köszönhetően mozgékonyságának és sebességének. Stabil flex opció, de akár fantasy WR2 is lehet, ha tényleg sikerül megelőznie Curtis Samuelt. 

Fantasy sleeper: Carson Wentz

Wentz jó irányító, egyetlen problémája, hogy nem tudja kezelni a nyomást így az igazán fontos meccseken hibázik. Azonban fantasyban nem számít, hogy milyen mérkőzésen hozza a pontokat, így ez az aspektusa a játékának nem befolyásolja tulajdonosait. Tavaly egy nagyon futásra építő csapatban is szerzett 28 TD-t (ezekből 1 futott). Vélhetően interception számai megnőnek (tavaly 7 db), de ezzel párhuzamosan passzolt TD-jei is. ADP-je alapján a legtöbb ligában nem lesz draftolva, azonban, ha a Commandersnél ki tudja hozni magából azt amit Phillyben mutatott, akár a top10-be is beférhet. A csapat körülötte adott ehhez.

Fantasy bust: Antonio Gibson

Gibson harmadik évére nehéz szituációba került, így azok is, akik tulajdonosai lesznek az idei szezonban. Harmadik downoknál J.D. McKissic lesz pályán és a redzone-ban is veszíteni fog lehetőségeiből, hiszen érkezett Brian Robinson a harmadik körben. A legnagyobb baj azonban az, hogy nem tud vigyázni a labdára, tavaly övé volt a legtöbb fumble és az idei első előszezon meccsen is elveszített egy labdát. Amennyiben nem csúszik sokat a drafton nem érdemes kiválasztani.