Fantasy-jóslat: Eagles

Fantasy star: Jalen Hurts

A preseason nagyon félre tudja vezetni a nézőt, de amit láttunk Hurts-től, az mindenképpen pozitív. Leginkább fiatal korából fakadóan érdemes arra spekulálni, hogy fejlődni fog a tavalyi évhez képest. Tavaly TOP 10-es QB volt, de ez leginkább a földön mutatott teljesítményének volt hála. Hiszen a 16 passzolt TD mellé, 10 alkalommal futott be a RedZone-ba, ennek is köszönhető, hogy jelenleg Hurts fantasy szempontból sokkal jobban néz ki, mint amilyen valójában. Azonban, ha csak egy kicsit is tud javulni, akkor a TOP 5 is elérhető közelségbe kerülhet nála. A nyáron kapott fegyvert, és a támadófal is egyben maradt. Érdemes invesztálni az (NFC kontender) Eagles irányítójába.

Fantasy breakout: DeVonta Smith

Jó újonc éve volt. Bizonyította, hogy mennyire jó útvonalakat tud futni és a keze sem tűnik rossznak. Tavaly már 104 targetje volt, de csak 64-et tudott lehúzni, ezt árnyalja, hogy ebben Hurts pontatlansága is közrejátszott. Smith legnagyobb gyengesége jelenleg, ami a testalkatából is fakad, hogy az elkapás után nem igazán tudja megnyújtani a játékot, ha ebben tud fejlődni, és nő egy kicsit a broken tackle potenciálja, hatalmas értéke lehet a csapatnak. 

Fantasy sleeper: Eagles DEF

Ez a védelem rengeteget erősödött. Keveset beszélnek róla, de Dean, Davis, Bradberry, Reddick valójában nagyon jó alapokra érkezett. Az egyik legnagyobb mélység van ebben a védelemben, ami fantasy szempontból jó érték lehet nekünk.

Fantasy bust: A.J. Brown

Nem volt egyszerű bust játékost választani, de AJ Brown jelenleg a legkeresettebb portéka. A tavalyi éve messze nem sikerült jól, és egy olyan játékosról beszélünk, aki miatt folyamatosan figyelni kell az Injury Reportokat. Az az ember érzése, hogy a Titans egy ‘sell high’ helyzetre spekulált. AJ Brown egy nagyon jó talent, de WR1-nek draftolva hatalmas benne a kockázat. A WR2 és FLEX opcióban továbbra is tökéletes fantasy célpont!