Fantasy-jóslat: Giants

Fantasy star: Saquan Barkley

A 2019/2020-as szezon óta Barkley keresi magát, a tavalyelőtti évet sérülés miatt szinte egészében ki kellett hagynia, míg tavaly nagyon nem találta önmagát (32. hely a RB listán, ovr. 128.1 hppr). Mindezek ellenére még mindig ő a csapat egyértelmű fantasy csillaga. Idén egy megerősített fallal és egy valamivel jobb Daniel Jonesszal Barkley újra hozhatja 2019-es évét és visszaverekedheti magát a top 10-be.   

Fantasy breakout: Kadarius Toney

Mi (is) nagyon magasan vagyunk Toney-val. Ha „kordában” tudja tartani magát (pályán kívül és belül egyaránt) akkor a másodéves elkapó nagyon erős szezon előtt állhat. Már tavaly is „bontogatta a szárnyait” (9 meccs, ovr. 62.9 pts hppr), megmutatta robbanékonyságát és a playmaker képességeit is. Jelenlegi ovr. ADP-je HPPR-ben 116, tehát 10-11. kör ami egy ilyen potenciállal bíró játékosért könnyen lehet, hogy ajándék. 

Fantasy sleeper: Sterling Shepard

Shepard a depth chartokon jelenleg 4. számú elkapóként van regisztrálva. A 29 éves WR-nek voltak nagyon jó szezonjai, ám egyelőre a sérülések az utóbbi években teljesen ellehetetlenítették. Tavaly az erős kezdés után (2 wks, 16 rec, 207 yds, 1 td, 33.8 pts hppr) hol játszott hol nem, így stabilan egyáltalán nem lehetett rá számítani, ám idén elvárások (és sérülések) nélkül könnyen lehet, hogy a „farvizen” újra berobban.    

Fantasy bust: Kenny Golladay

Golladay-re óriási reményekkel várták a Giantsnél, ám ezeknek a várakozásoknak finoman szólva sem tudott eleget tenni. A Lionsban és a fantasy közösségben is egy valid opció volt (2018 ovr. 172.1 pts. hppr, 2019 ovr. 215.5 pts. hppr), ám ez a tavalyi szezon óta teljesen megváltozott. Ráadásul az idei előszezonban is láthattuk, hogy nem csak a kémia nincs meg Jonesszal, de mintha az önbizalma is a „béka segge” alatt lenne. Nem várunk tőle kirobbanó szezont, annak ellenére sem, hogy még mindig ő az elkapószekcióban a legnagyobb név.