Fantasy-jóslat: Seahawks

Fantasy star: DK Metcalf

Abban a csapatban, ahol Geno Smith vagy Drew Lock fog irányítani egy nagydarab, megbízható célpont aranyat érhet. Metcalf számai valószínűleg nem lesznek olyan jók, mint amikor Russel Wilson dobálta neki a labdát, de elsőszámú elkapóként sokat fogja keresni őt a csapat kezdőirányítója.

Fantasy breakout: Rashaad Penny

Pennyt négy éve az első körben draftolta a Seahawks, de az előző szezon utolsó öt meccséig nem sok vizet zavart az NFL-ben. Ekkor azonban valósággal berobbant (571 yard, 5 TD), aminek köszönhetően kapott egy új egyéves ’prove it’ szerződést. Az előszezonban felröppenő hírek alapján egyelőre Penny a csapat elsőszámú RB-je – az újonc Kenneth Walker előtt -, így ott folytathatja, ahol tavaly abbahagyta.

Fantasy sleeper: Kenneth Walker III

Walkert a 2022-es draft második körében draftolta a seattle-i csapat Chris Carson visszavonulása miatt. A fiatal futó a szezon második felére akár meg is előzheti Rashaad 
Pennyt a rosteren és már rookie-ként is remek számokat hozhat fantasy csapatunknak.

Fantasy bust: Geno Smith

Bár Smith karrierje az NFL-ben nem csak fantasy szempontból számít bustnak, most hat év után újra kezdőként számítanak rá egy csapatban. Valószínűleg nem sokan fogják draftolni Smith-t ( mi is óvakodunk tőle 😀 ) és nehezen elképzelhető, hogy akár csak egy közepesen jó szezont is összehozzon 2022-ben.