Fantasy-jóslat: Panthers

Fantasy star: Christian McCaffrey

CMC éveken át volt az egyik legjobb fantasy játékos, azonban az utóbbi 2 éve sajnos kuka lett sérülések miatt. A Panthers jól teljesített az offseasonben olyan szempontból, hogy tehermentesítse McCaffrey-t, van még rajta kívül 2 jó futó is a rosteren. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy jól beosszák sztárjátékosuk terhelését, akinek így minden esélye meg lesz arra, hogy egészséges maradjon. És ha ő egészséges, akkor a liga egyik legjobb támadó játékosa, kétség nem férhet ahhoz, hogy TOP10-es fantasy játékos lesz, ha pályán tud lenni.

Fantasy breakout: D.J. Moore

Immáron tudjuk, hogy Baker Mayfield lesz a Panthers kezdő irányítója, Moore pedig biztosan az első számú célpontja lesz. A targetjei meglesznek, meglátjuk, hogy mennyire lesz hatékony a történet, de alapvetően Moore-tól idén is várható egy korrekt fantasy teljesítmény, ami egy 100 elkapásos 1000 yardos szezonnal körvonalazódhat. 

Fantasy sleeper: D’onta Foreman

Foreman tavaly a Titans-ben nagyon korrekt számokat hozott Derrick Henryt helyettesítve, úgyhogy a Panthers le is igazolta annak érdekében, hogy McCaffrey-ről terhet vegyen le. Mindenképp érdemes hátsó körben kiválasztani a drafton, ugyanis fog lehetőséget kapni még akkor is, ha CMC egészséges, a redzoneban nagy szerep hárulhat rá, ezáltal egy egész jó kis flex opció válhat belőle a kicsivel mélyebb ligákban. 

Fantasy bust: Robby Anderson

Anderson nem egy rossz játékos, de sajnos nem lesz olyan jó irányítója a Panthersnek, hogy kettő fantasy releváns elkapója legyen. Moore mögött pedig sok esélye nem lesz Andersonnak fantasy pontokat gyűjteni, ráadásul ott van a másodéves Terrace Marshall JR. is mögötte, illetve Rashard Higginst is megkapta a nyakába.