Fantasy-jóslat: Saints

Fantasy star: Alvin Kamara

Kamarát egyelőre nem tiltotta el az NFL és a hírek szerint ezt a szezont végig fogja játszani. A korosodó Mark Ingram mellett egyértelmű RB1 a csapatban és eddig nem kellett csalódniuk benne a fantasy tulajdonosainak, amikor apályára lépett. Valószínűleg a Saints futója 2022-ben is az elvárásoknak megfelelően fog teljesíteni.

Fantasy breakout: Chris Olave

Általában újonc játékos nem szokott a breakout kategóriába kerülni, de Olave-ben minden megvan ahhoz, hogy már rookie-ként robbantson. Egy nagytestű elkapóról van szó, aki már az első héten WR1 lehet. Jamies Winston pedig az olyan adottságú WR-eknek szeret dobálni, mint Olave, így remek éve lehet a játékosnak és fantasy tulajainak is.

Fantasy sleeper: Michael Thomas

Thomas pár évvel ezelőtt a liga elitjébe tartozott, de balhéi és sérülései miatt az idei draftokon sokat csúszhat (a teljes 2021-es idényt kihagyta). Ha vissza tudja nyerni a régi formáját és Winstonnal is megtalálja a közös hangot, akkor nagy értéke lehet a fantasy csapatunknak.

Fantasy bust: Jarvis Landry

Thomas és Olave mellett a remek kezekkel megáldott, de már öregedő Jarvis Landry lehet az aki a legkevesebbszer jut labdához. Landry értéke egy ilyen WR-állománnyal megáldott csapatnál fantasy szempontból egyre kevesebb és az End Zone-ban sem a korábbi Browns és Dolphins játékos lesz az elsőszámú célpont.