Week1 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

Start:

Michael Pittman Jr. @HOU: Matt Ryan új kedvenc célpontja lehet Pittman Jr., ami látva az eddigi favoritokat, szinte biztos, hogy csak jót jelent. A Texans mint matchup sem túl kedvezőtlen, ráadásul könnyen lehet, hogy az újonc Derek Stingley Jr. lesz a CB Pittmanen, ami ismételten csak kedvező lehet (még).  

Javonte Williams @SEA: Itt mi már a #FREEJAVONTE-re számítunk, ehhez pedig egy jó matchup lehet a Hawks D, ráadásul a mérkőzés alakulásának a képe is a fiatal futó malmára hajthatja a pontokat. Így mi komoly statementre számítunk tőle és a Broncos stábjától is, hogy megvan a main guy.  

DJ Moore vs CLE: Baker Mayfield vs Browns, ez már magában nagyon jól hangzik, még egy külön töltet a bizonyításra, ennek pedig a gyorslábú elkapó lehet a legnagyobb haszonélvezője. Talán ez lehet az az év ahol Moore lép egy szintet és felülmúlja az elmúlt 3 évét, így a bűvös 4 TD-os sorozatát. Mi már ezen a hétvégén bátran ajánljuk a kezdőtökbe. 

Sit: 

Antonio Gibson vs JAX: Erről a Gibson vonatról -amilyen gyorsan csak lehet- le kell szállni. Mindent elmond róla, hogyha a rookie Brian Robinson Jr. nem jár szerencsétlenül a szezon kezdte előtt egy héttel, akkor Gibson mindösszesen a 3. RB lenne a depthben, mivel McKissic is előtte van. A Jax-re egyelőre mindenki legyint, ám tavaly már időként a védelem megmutatta, hogy van bennük „kakaó”. 

Ezekiel Elliott vs TPB: Alapjában véve sem vagyok magasan Zekével, ám erre még egy lapáttal rátesz ez a matchup. Ráadásul ha Tony Pollard hozza a tavalyi formáját akkor az igazán „pontokba markoló” lesz. Az előzetes várakozásokhoz képest a mérkőzés alakulása sem a Dallas folyamatos futójátékát vetíti előre, így könnyen lehet, hogy a garbage-time sem lesz sok segítségünkre    

DK Metcalf vs DEN: Russell Wilson revenge meccs, ami több mint valószínű, hogy ki fog „hatni” az egész csapatra, így biztos vagyok benne, hogy a Broncos D még jobban odateszi magát. Surtain II tavaly is megmutatta, hogy komoly potenciál van benne, ráadásul DK-nak idén már nem Wilson dobál, hanem Geno Smith ami ismételten nem dobja meg a WR heti „ázsióját”.

Új Podcast: