Heti Sleeperek Bencétől – Week1

Sziasztok!

3 olyan játékost hozok most nektek, akiknek a teljesítményük különösen jó lehet az első héten ahhoz képest, hogy egyébként mit várunk tőlük a szezonban:

Sammy Watkins at Vikings

Hol is kezdjem. Allen Lazard egyelőre nem edz és bizony egyre nagyobb az esély rá, hogy az első héten nem lesz bevethető. Watkins pedig amúgy is mestere az első hetes nagy teljesítményeknek, Rodgers pedig elvileg nagyon elégedett vele, úgyhogy ha az év folyamán valamikor menni akarunk Watkinssal, akkor még most kell, amikor a másik kezdő WR sérült, és a rookiek még talán annyira nem tényezők. 

Mike Davis vs Jets

J.K Dobbins erősen kérdéses az első hétre, és bár a Ravens leigazolta Kenyan Drake-t, a tradicionális early down back-je a csapatnak Mike Davis lehet, addig, amíg se Dobbins se Gus Edwards nem egészséges. Egy olyan meccsen, ahol a Ravens várhatóan sok ponttal nyer, mindenképpen lehet Davisnek értéke, elég nagy a td upside-ja, jó flex opció lehet.

Albert Okwuegbunam at Seahawks

Mit ad Isten, Russell Wilson idén is Seattle-ben kezdi meg az NFL szezont, csak éppen már a Denveri Musztángok Bajnokcsapata játékosaként. Én a Broncostól és Wilsontól ezen a meccsen erődemonstrációt várok, és tekintve, hogy az újonc tight end Greg Dulcich megsérült, egyenes az út Albert Okwuegbunam-nak a tight end snapek felé. A Seahawks védelem szenvedett tavaly a tight end-ek ellen, hatalmas a td upside ezen a meccsen Albert O-nál, ami miatt egy remek kezdő opció lehet az első héten.

Kövessetek minket Twitteren is!

Egyéb cikkek:

Week1 – FF Zsolti Love/Hate

Fantasy-jóslat: Saints

Új fantasy epizód – Hadra vagy Padra – Week 1