Week2 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

Start:

Leonard Fournette @ NO: Playoff-Lenny immáron Regular-Lenny is, legalábbis nagyon úgy tűnik hogyha egészséges akkor elég magas szinten tud játszani. A Saints defense az előzetes várakozásokkal szemben elég sebezhető, ami látva a front7 azért meglepő. A Falcons nem túl veretes fala és Patterson is nehéz helyzetbe tudta őket hozni, így Fournettenek és a Bucsnak igen komoly oka van reménykednie. Ő lehet a kulcsszereplő abban, hogy végre megszakadjon ez a Brady vs Saints átok. 

Jerry Jeudy vs HOU: De régóta szeretném leírni ennek az úriembernek a nevét a Hadra „csomagban” és ez Russel Wilson Denverbe költözésével végre megtörténhetett. Azt láthattuk, hogy mind Jeudy, mind pedig Sutton használva lesznek rendesen, ez pedig a „tulajdonosoknak” nagyon jó hír. A Texans ez jó matchup lehet akár mindkettőjüknek, de én valahogy most Jeudyt érzem előrébb a sorban és ez nem csak a Hawks elleni meccs miatt van. 

Allen Robinson vs ATL: Meglepő? Igen, Aktuális? Nem. De ezért vagyunk mi nektek, hogy kicsit mélyebbre is nézzünk. Az első hét penetránsan rosszan nézett ki Robinson szempontjából és ezt mind McVay, mind pedig Stafford tudta és hangsúlyozta is, hogy ez így nem lesz jó. Ergo itt a lehetőség a statementre, hogy meg is mutassák azt, hogy mit is tudnak a kiváló elkapóval kezdeni. A Falcons egy tökéletes bounce back meccs lehet mind a Rams, mind Robinson számára.    

Sit:

CeeDee Lamb vs CIN: Nagyon ezt a helyzetet nem kell túlmagyarázni, Prescott kiesett egy jó időre (majd Jerry Jones eldönti mennyire) és addig Cooper Rush „szenvedését” kell néznie a Cowboys drukkereinek (RIP). Ez természetesen ráfogja nyomni a pecsétet Lamb számaira és teljesítményére is.   

(S)Cor(e)darrel Patterson @ LAR: Első heti teljesítmény alapján meglepő a neve Pattersonnak itt, azonban a Rams védelme nem egy egyszerű falat és gyaníthatóan a mérkőzés alakulása se afelé fog haladni, hogy a Falconsnak pörgetnie kellene az órát. Ráadásul Williams is bevethető lesz – nagy valószínűséggel-, valamint Allageir is nevezve lesz a mérkőzésre. 

Damien Harris @ PIT: Rhamondre Stevenson nagyon csúnyán bezavar a képbe, annak ellenére is, hogy „szemtesztre” Harris a csapat legtehetségesebb futója. Ami még aggasztó, hogy a Patriots Offense egyelőre teljesen el van veszve, ez a két támadó koordinátoros felállás borzasztóan „impotens”, Mac Jones is csak szenved, így nehéz egyelőre azt látni, hogy a Harris-Stevenson duó tündökölni fog ez ellen a Steelers D ellen (TJ Watt hiányzása ide vagy oda).