A hét legjobbjai – Week 2

Jöjjenek a második forduló legkiválóbb teljesítményei, a győztesek legjobb játékosai. Minden forduló után megválasztjuk a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is (fontos megjegyezni, hogy ez most fantasy mentes zóna). A ti jelöltjeitekre is kíváncsiak vagyunk, de nézzük, kiket hoztunk.

A hét támadója
Tua Tagovailoa QB Miami Dolphins

Nem győztük kapkodni a fejünk az újabb lehengerlő teljesítmények láttán. Dolphins elkapók, Amon-Ra, Stefon Diggs, de még Jalen Hurts is állhatna itt (vagy akár Nick Chubb, Lamar Jackson, de kőbevésett szabályaink vannak, a vesztes csapatokat illetően), de kénytelen voltunk fejet hajtani Tua óriási comebackje előtt. Tyreek Hill és Jaylen Waddle olyan videojáték számokat hozott a liga egyik legjobb védelme ellen (ha egészséges), amilyenekről szezon előtt fantáziálgattunk, Tua remekül szolgálta ki őket. Ugyan volt egy-két labdája, amit be kellett várnia Hillnek, de majd hozzászokik az új elkapója sebességéhez. Többségében nagyon jól húztak a passzai és roppant magabiztosan, tökösen állta a nyomást. A fejlődése minden téren látható, a Mike Gesickinek kiosztott TD passza és Jaylen Waddle második hatpontost érő elkapása pedig a szezon legjobb playei közt van. Ugyan a Ravens védője, Marcus Williams két labdáját is megszerezte, ez nem csorbítja érdemeit Tuának, aki nálunk a hét támadója.

A hét védője
Darius Slay CB Philadelphia Eagles

A 31 éves cornerback rendre megmutatja, hogy még mindig elit szinten képes játszani. Slay egész meccsen szorosan, okosan őrizte Justin Jeffersont. Mindössze egy elkapást engedett a Vikings klasszis elkapójának, összességében több labdát húzott be Kirk Cousinstól, ha az ő párosukat vette célba az irányító, mint Jefferson. A két interception könnyedén lehetett volna kétszer ennyi is (mindkettő az end zoneban történt egyébként, és leütött passza is volt azon a területen), hogy mennyire nem fog rajta a kor, jól mutatja, hogy rögtön a második labdaszerzése előtt, lecserélték volna, mert húzta a lábát, de ő nem ment le. A választás során elidőztünk Devin Lloydon, Devin Whiteon, de Jamal Dean is komoly versenyző volt, aki szintén két interceptionnel zárt. De ő nem a liga legjobb elkapója ellen tette, így Darius Slay nálunk a hét védője.

A hét újonca
Garrett Wilson WR New York Jets

Ha lenne igazság a világban, akkor az újoncoknál is kiemelnénk külön egy támadót és védőt, így megemlékezhetnénk Aidan Hutchinson teljesítményéről, de szigor van. És Garrett Wilson nagy napja a meccs végéig kitartott. Flacco kedvence volt a Browns ellen, összesen 14 alkalommal vette célba a Jets rookie elkapóját, aki nyolc elkapásból 102 yardot és két touchdownt szerzett. Közte a győzelmet jelentőt. A pálya szélén és slotból is tudott veszélyes lenni, négy elkapása is first downt ért, történelmi győzelem főszereplőjévé vált. Nem tűnt a legfürgébbnek, de nagyon stabil kezekkel húzta be a labdákat. A rookie elkapók közül őt keresték a legtöbbször két forduló után, elkapásokban és yardokban pedig Drake London mögött a második. Garrett Wilson, a hét újonca.