Week 3 – Bence Sleeperei

Üdv mindenkinek!

A második héten már kicsit reálisabb eredmények születtek, a sleeper pickjeink sem sikerültek olyan rosszul, úgyhogy nagy elvárásokkal mutatnék most be nektek 3 igazi sleepert a 3. hétre!

Tyler Allgeier at Seahawks:

Nem sok olyan hét lesz a szezonban, amikor kifejezetten értelme lesz Falcons játékosokkal menni, de a 3. hét ilyen lehet, amikoris a csapat Seattle-be látogat. Az egyik igazi nyertese ennek az újonc futó Tyler Allgeier lehet, aki a második héten már 10 labdacipelési lehetőséget kapott, egy amúgy végig hátrányban lejátszott meccsen. Várhatóan ez egy jóval szorosabb meccs lesz a Rams elleni vereségnél, így Allgeierre még nagyobb szerep hárulhat, mint a csapat early down back-je, és bizony nagy esélye lehet arra, hogy megszerezze karrierje első touchdownját is.

Greg Dortch vs Rams:

Rondale Moore továbbra is sérülésekkel bajlódik és nem várható a játéka a 3. héten sem (és ugye még Deandre Hopkins is el van tiltva), így a Cardinals semmiből felbukkanó új elkapója Greg Dortch továbbra is sokat lehet foglalkoztatva. Két nagyon korrekt héten van túl, már 11 elkapásnál 118 yardnál és 1 TD-nél jár. A Rams ellen várhatóan sokat kell majd hátrányból játszania a Cardinalsnak, ami sok passzjátékot vonhat maga után, növelve ezzel az összes Arizona elkapó, és köztük Dortch értékét is.

Evan Engram at Chargers:

Furcsa időknek nézünk elébe, ugyanis elképzelhetőnek tűnik jelen pillanatban, hogy egyszerre több Jaguars játékos is fantasy releváns legyen. Christian Kirk és James Robinson az egyértelmű választások, azonban meg kell említenünk a csapat kezdő tight endjét, Evan Engramet. A második héten már 8x vette őt célba Lawrence, PPR-ban egész szép pontot hozott 7 elkapással és 46 yarddal a pozíciójához képest. A volumenje úgy néz ki, hogy meglesz, pláne egy olyan meccsen, ahol ha Herbert lesz az ellenfél, szinte biztosan hátrányból kell majd játszania a Jaguarsnek, úgyhogy Engramnél én megint sok targetre számítok és talán még egy TD is becsúszhat neki.