A hét legjobbjai – Week 3

Jöjjenek a harmadik hét legkiválóbb teljesítményei, a győztesek legjobb játékosai. Minden forduló után megválasztjuk a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is (fontos megjegyezni, hogy ez most fantasy mentes zóna). Az előző héthez hasonlóan, most is egy Dolphins és egy Eagles játékos vitte el a legjobb támadó és védő díját, csak fordított felosztásban. De nézzük, kiket hoztunk!

A hét támadója
DeVonta Smith WR Philadelphia Eagles

Az Eagles másodéves elkapója, pályafutása harmadik 100+ yardos meccsét rakta össze a Washington ellen, ez a 169 yard egyben karriercsúcs is. Ahogy a nyolc elkapása is, ennyit még nem jegyzett korábban egy mérkőzés alatt. A touchdownon túl is fontos labdákat húzott be, a maradék hét elkapásából hat first downt ért. Abból a hatból pedig három rövid volt, ahol ő kotorta ki a gesztenyét a továbbjutás érdekében, 69 yardot szerezve az elkapások után. Négy olyan playt is összehozott, ami legalább 15 yardot hozott.  Mindezt úgy, hogy többnyire szorosan őrizték, a hosszú elkapásai és a hatpontos is kifejezetten nehéz meló volt. St. Juste két labdát is leütött róla, de nem volt rá hatással. Ha így folytatja, hogy minden héten nyolcvan yardot pakol az előző fordulós teljesítményére, akkor jövő héten sem lesz kérdés, hogy ki a hét támadója. Mindenesetre, most DeVonta Smith az.

A hét védője
Jevon Holland S Miami Dolphins

Egy újabb másodéves játékos. Holland brutálisan nagy területet játszott be a Bills ellen, és a pálya minden szegletében feltűnt. Hátul safetyként, a boxban, slotban és még a pass rushban is aktívan részt vett. Ennek eredménye a meccs egyik legfontosabb megmozdulása volt, mikor kiütötte Josh Allen kezéből a labdát, igencsak szorult helyzetbe keverve a Bills védőit, akik nem is tudták kivédekezni a Dolphins offenset, még az első negyedben. Holland hat yardot engedett a három, felé szálló labdából, a másik kettő esetében pedig egy”majdnem-interceptiont” is összehozott, illetve egy alapos ütést Stefon Diggsre. Igazi playmaker volt, nálunk pedig a hét védője.

A hét újonca
Jalen Pitre S Houston Texans

Az újoncok esetében most kénytelenek vagyunk csalni, és a vesztes csapatból jutalmazunk valakit eme nemes címmel. Pitre ugyanis, Hollandhoz hasonlóan, mindenhol járt a pályán a Bears ellen és nem rajta múlott a vereség. Igaz, nem voltak a legjobb dobások, de Justin Fields két passzát is lehúzta a Texans második körös újonc safetyje. És két sackben is aktív volt (csak nem egyedül, így lett a két félből egy egész), számos tackle mellett. Stingley mellett baromi ígéretes ékköveket talált a secondarybe a Texans idén.