Week4 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

Start:

Russell Wilson @ LV: Tudjuk, tudjuk… Szörnyen kezdte a szezont a denveri offense és Russel Wilson, de mikor, ha nem a sérülésekkel küzdő és 0-3-al álló csoportrivális Las Vegas Raiders ellen kezdjenek el jól játszani (?). A Broncos eddig nem jutott 16 pont fölé, ennek ellenére 2-1-el áll a csapat, úgyhogy ha Wilson és a támadósor is beindulna, akkor remek csapat állhatna össze, amire a Raiders ellen minden esély megvan.

Jamaal Williams vs SEA: A pazar formában lévő Lions a Seattle Seahawks-t fogadja hazai pályán. Williams eddig RB2-ként is remek teljesítményt nyújtott az első három összecsapáson (168 yard, 4 TD). D’Andre Swift a hírek szerint több hétre kiesett, így Williams fogja átvenni a stafétabotot. A Seahawks ellen pedig remek teljesítményt várunk az ex-green bayi futótól.

Chris Olave vs MIN: Szeptember hónap legjobb újonc játékosa támadóoldalon. Olave szerintünk ott folytatja, ahol az előző hónapban abbahagyta. A Saints elkapója Londonban is parádézhat a Vikings ellen, miután Michael Thomas és Jarvis Landry sem edzett eddig a héten. Winston kedvenc célpontja eddig is Olave volt, így pedig még nagyobb szerep hárulhat a fiatal elkapóra.

https://open.spotify.com/episode/3Bk2vjFJ6J4lPkR1x3LYfv

Sit: 

Diontae Johnson vs NYJ: Továbbra is nehezen indul be a Steelers O, Mitch Trubisky pedig Johnsont sem tömi labdákkalBármilyen jó elkapó is a pittsburghi 18-as labda nélkül nehéz yardokat, TD-ket és fantasy-pontokat hozni.

Devante Parker @ GB:  Parker az előző héten remekül szerepelt, 5 elkapásból 156 yardot szerzett, az előtte lévő két héten azonban semmi fantasy-értéke nem volt a Patriots elkapójának. Szerintünk Parker játéka inkább fog hasonlítani a szezon elejire, mint az előző hetire, főleg ha a Packers ráállítja Jaire Alexandert.

Trevor Lawrence @ PHI: Lawrence egyre jobban játszik, fantasy-értéke is egyre nagyobb a korábbi 1/1-esnek. Az eddig veretlen Eagles ellen azonban nem lesz könnyű napja, hiszen a philadelphiai D-line kilencszer is földre vitte Carson Wentzet az előző héten, ráadásul a Vikings és a Commanders sem érte el a tíz pontot Nick Sirriani együttese ellen.