Week 4 – Bence Sleeperei

Üdv mindenkinek!

A negyedik hétre igazi deep sleepereket hoztunk nektek, akik főleg 14-16 fős vagy még durvább ligákban lehetnek relevánsak.

Craig Reynolds vs Seahawks

A Detroit Lions ismét favorit lesz egy meccsen, ahol nagy eséllyel előnyből fognak játszani, emiatt sok futás várható részükről. A csapat sztárfutója DeAndre Swift egész évben sérülésekkel küzd, és minden jel arra utal, hogy pár meccset ki is kell majd teljes mértékben hagynia. Mögötte Jamaal Williams parádés eddig idén, igazi workhorse-ként funkcionál. Aki előre léphet, mint a csapat második számú futója, az Craig Reynolds lehet, és valószínűleg egy olyan meccsen, ahol nyerni fog a csapat, meg is fogja kapni a lehetőségeket. Főleg egy mélyebb PPR ligában lehet ő egy jó opció, ha átveszi Swift szerepét az elkapásoknál, de van olyan jó ez a Lions, hogy egy gyenge csapat ellen akár 2 fantasy releváns futójuk is legyen.

Richie James vs Bears

Hölgyeim és Uraim, szeretném bemutatni a New York Giants új első számú elkapóját, Richie James-t! Sterling Shepard a 3. hét során súlyos sérülést szenvedett, melynek következtében kénytelen kihagyni a szezon további részét. Golladay nem tényező, Toney és Wandale Robinson pedig továbbra is sérültek, úgyhogy Richie James hirtelen WR2-ből WR1-é léphet elő. Az 5 elkapás nagyjából garantált nála, és mivel a 4. héten a Bears lesz az ellenfél, még a td upsideja is viszonylag nagy lehet. Simán lehet flex a héten, és még akár több is, ha tud élni a lehetőségeivel. 

Daniel Bellinger vs Bears

Maradjunk a Giants játékosoknál, hiszen Daniel Jones annyira jól néz ki!
Nem, nem erről van szó, viszont annyira elfogytak a célpontok, hogy bizony Daniel Bellinger, a csapat újonc kezdő tight endje, gyakorlatilag a passzjáték 2-3. számú célpontja lehet a héten. Volt már td-je és már 4 elkapásos meccse is, és mivel idén kifejezetten rosszul teljesítenek eddig a tight endek fantasy szempontból, ezért Bellinger egy nem rossz opció lehet a hétre.