Titánok harca – Week6

Ezen a héten két elkapóval foglalkozunk. A sztárjátékosok: Justin Jefferson és Tyreek Hill. Két kiváló irányító is összecsap a héten, de Allenről és Mahomesról pár szóban is le tudom írni mit várhatunk. Fantasztikus teljesítményt és sok pontot. Térjünk is át 6. heti Titánjainkra.

Jefferson harmadik, Hill negyedik az elkapók között (PPR). Jeffersonnak 23 yard, 2 elkapás és egy 3 yardos futott TD előnye van Hillhez képest (illetve Jjettas passzolt 23 yardot), vagyis szinte megegyezik a teljesítményük. Mindkét WR csapatának védelme a középmezőnybe tartozik, ami az elkapóknak engedett pontokat illeti. Igaz, a Miami védelme a középmezőny elején foglal helyet, míg a Minnesota a végén.
A különbséget a két irányító jelenti, hiszen Jeffersonnak szokás szerint Kirk kapitány fog dobálni, Hill viszont Skylar Thompsontól kapja majd a labdákat. Így könnyedén következtethetnénk arra, hogy ezt a harcot simán megnyeri a Vikings elkapója, azonban ez nem ilyen egyszerű. Szerintem több pontot fog szerezni Jefferson ezen a héten, így ő nyeri a 6. heti Titánok harcát, de nem lesz nagy különbség a két elkapó között. A gepárd ugyanis a legjobb és legdrágbb fegyvere a Dolphinsnak, így biztos, hogy sokat akarják kezében látni a disznóbőrt. Az övé lesz a legtöbb target, amennyiben ezekből nem tud yardokat termelni, elkezdik jet sweepekkel futtatni vagy más egzotikus playekkel kezébe adni a labdát, így jó mérkőzést várok az ex-törzsfőnöktől is.

Szerintetek ki szerez több pontot?