Week 7 – Gergő Sleeperei

Nézzük heti sleepereinket, akik a ’mélyebb’ típusból érkeznek, de a cikk végén megemlítek 3 játékost, akik a kevesebb csapatos ligákban nyújthatnak segítséget.

Jimmy Garoppolo vs. Kansas City

Allen, Stafford és Hurts hiányában sokan szorulnak rá, hogy helyettes után nézzenek irányító poszton. Jimmy G eddig nem váltotta meg a világot, de az elmúlt két mérkőzésén értékelhető teljesítményt nyújtott. A Chiefs ellen rá lesz kényszerítve a Frisco, hogy többet passzoljanak a szokásosnál. Ezt és a 49ers veszélyes fegyvereit figyelembe véve Garoppolo jó fantasy hét elé néz.

Tyquan Thornton vs. Chicago

A srác gyors, nagyon gyors. Azzal számoltam, hogy ezt a sebességet arra használja majd a Pats, hogy üres területet biztosítson a középtávoli routoknak. Biztosan erre is használják majd, de nehéz figyelmen kívül hagyni, hogy 7 labdaérintésből 2 TD-t szerzett az előző héten. Mélyebb ligában, ha meg vagytok szorulva WR poszton érdemes adni neki egy lehetőséget.

Cade Otton @ Carolina

Cameron Brate szinte biztos, hogy nem játszik, J. Jones folyamatosan sérüléssel bajlódik, Gage pedig nem találja a helyét a támadósorban. Otton akár a harmadik számú célpontja is lehet Bradynek. Az idei TE helyzetben igazi gyöngyszeme lehet Otton a hetedik hétnek.

+3:
Kenyan Drake elsőszámú futó lehet a Baltimoreban, hiszen Dobbins műtött térde bedurrant.

Hunter Renfrow a Texans védelmi koncepciója miatt sokszor találhatja magát üres területen (Lovie Smith szerelmes a Tampa 2 védelembe).

Matt Ryan első idei igazán jó teljesítménye, remélhetőleg elindít valamit Indianapolisban.