Titánok harca – Week7

Hetedik heti játékosaink megjelenésükben is igazi titánok, hiszen két kiváló tight end összecsapását csodálhatjuk a Chiefs – 49ers mérkőzésen.

Travis Kelce szokás szerint minden meccsén domináns, kiválóan kezdte a szezont. George Kittleről azonban ezt nem mondhatjuk el, hiszen a bajnokság első két meccsén nem játszott, ráadásul a következő három héten csak öt célbavételt átlagolt meccsenként. Az utolsó mérkőzésen végre jól használták, kapott 10 targetet, amiből szerzett is 83 yardot. Természetesen így is nagyon messze vannak a statisztikái Kelcetől. Majd’ 300 yarddal szerzett többet Kelce és 7-0-ra vezet szerzett hatpontosokban.
Én mégis Kittlere szavazok ezen a héten, ugyanis a Frisco védelme nagyon jó a TE-k ellen, illetve mindenki CMC-vel lesz elfoglalva. Mikor és hogyan használják majd? Inkább futni fog a labdával vagy routokra küldik? Persze pár nap alatt nem tud egy teljes playbookot megtanulni, így nem lehet túl sokat a pályán, de azon alkalmakkor, amikor pályára lép, azonnal megosztja a védelem figyelmét. Hosszú távon Kittle nyerheti a legtöbbet McCaffrey érkezésével és úgy gondolom, hogy ennek jeleit már ezen a héten is láthatjuk. Szép hetek elé néznek a Kittle tulajok.

Szerintetek ki szerez több pontot?