Week 8 – IDP-játékosok

Előző héten induló IDP rovatunkat folytatjuk annak ellenére, hogy nem igazán vált be a 3 játékos, akit hoztunk. Nézzük ezen a héten kikkel próbálkozunk:

DL: Nick Bosa (49ers) – projection: 3.97 at the Rams

A hét egyik rangadóján a 49-esek csapata a pihenő hét utáni Rams-hez látogat Los Angelesbe. A Rams támadófalában rengeteg a sérült, meglátjuk mit találtak ki a bye week során, azonban az várható, hogy a 49ers defense falának jó meccse lehet. Bosa a védelem legjobbja, idén 5 meccsen szerepelt eddig, és mindig legalább elért 1 sacket, ha éppen nem 2-t. Legrosszabb meccsén is 8.6 fantasy ponttal jutalmazta meg tulajdonosait, így simán meg kell ugornia a nagyjából 4 pontról szóló projectiont.

LB: Myles Jack (Steelers) – projection: 6.52 at the Eagles

Nem könnyű feladat vár a Pittsburgh Steelers-re héten, ugyanis a liga egyik top3-as csapatához látogatnak, a Philadelphia Eagles-hez. Az Eagles híres arról, hogy nagyon hosszú driveokat tudnak vezetni, rengeteg futással. Várhatóan sokat lesz a Steelers védelem a pályán, ez pedig elősegíthet azt, hogy a csapat kezdő linebackere Myles Jack sokat találkozzon majd az aktuális labdacipelő játékossal. Jack eddig a ligában a 8. legtöbb szerelést mutatta be, és eddig 7-ből 6 meccsen ért el több pontot, mint 6.5. Menjünk vele bátran a héten, ugyanis, ha valamely egység biztosan sokat lesz a pályán vasárnap, akkor az a Steelers védelme lesz.

DB: Julian Love (Giants) – projection: 5.06 at the Seahawks

Hatalmas meglepetés, de a Giants vs Seahawks a forduló egyik nagy rangadója lesz. Mindkét csapatnál jól teljesít mind az offense, mind a defense, így kiegyenlített meccs várható, ahol 1-1 kulcsjáték dönthet. Egy igazi kulcsjátékos lehet Julian Love, a Giants kezdő safetyje, aki amellett, hogy a csapat legtöbb tacklejével rendelkezik, sackelt is már irányítót idén, szerzett interceptiont, kényszerített és szedett össze fumblet. Egy nagyon sok oldalú játékos, aki az utóbbi 3 hét során legalább 9 pontot mindig elért, így ezen a héten is jó opciónak tűnik.