Week8 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

Start:

Chris Olave vs LV: Olave továbbra is jó opció, legyen szó akár Daltonról, akár Winstonról, ráadásul úgy, hogy Thomas továbbra sem bevethető. Így mint fantasy szempontból releváns WR csak ő és Landry van jelenleg a csapatban. A matchup is kedvező lehet a héten az elkapónak ugyanis a Raiders secondary nem a legacélosabb a passzvédekezésben. Átlagban 167 yardot engedtek az elmúlt hét héten az ellenfél elkapóinak meccsenként, ami jó előjel lehet.  

Raheem Mostert @ DET: Mostert továbbra is jó fantasy opció, ráadásul a heti matchup „álom” a „tulajdonosoknak”, ugyanis a Lions rendelkezik a liga egyik legrossz futás elleni védelmével. Átlagban a földön ellenük a szezonban eddig 129 yardot átlagoltak a csapatok. Mostert a legutóbbi 3 mérkőzésén 13.3 pontot átlagolt (STD), ami szerintünk ezen a hétvégén javulni fog. 

Daniel Jones @ SEA: Ki gondolta volna ezt a szezon elején, Daboll ide vagy oda. Ám Jones megérkezett és ezzel együtt a fantasy térképre is feltette magát. Nagyban köszönhető ez a lábon összeszedett yardjainak (7 mérkőzés 343 yds), ám ez semmit nem von le érdemeikből. A Seahawks nem csak lábon, de a levegőben is egy jó ellenfél lehet Jones számára, úgyhogy ezen a hétvégén is 20 pont feletti számokat várunk az irányítótól.  

Sit: 

AJ Dillon vs BUF: Egyelőre nem tud beindulni a „Dillon-gépezet” idén. Ahogy a csapat úgy a futó is szenved, ráadásul most a Bills lesz az ellenfél akik a liga egyik legkeményebb futás elleni védelmét tudhatják magukénak. Dillon 6.3-as átlaga amúgy sem túl bizalomgerjesztő fantasy szempontból (STD), ráadásul várakozásaink szerint ez csökkeni fog. 

R. Wilson @JAX (London): Wilson visszatér a pályára Londonban, ennek azonban nem lehet felhőtlenül örülni. Brett Rypien sem váltotta meg a világot a Jets ellen, de ez a Broncos O romokban, mindegy ki irányít. A Jacksonville védelme nem tartozik a liga krémjébe, de nem is kell neki, hogy megállítsa Russel Wilsont és kisegítőszemélyzetét.

Darrell Henderson vs 49ers: Henderson az egyértelmű RB1 a Rams rosterén, miután Cam Akers már fél lábbal egy új csapatnál van. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Hendersont játszatnunk kéne a héten. A 9ers védelem az előző héten nem hozta szezonbeli formáját, de a Chiefs ellen ez nem is könnyű feladat – az idei Rams O ellen azonban már annál inkább, így nem javasoljuk Henderson kezdetését.