Week 9 – Csongor Waiver célpontjai

Tyler Conklin

Conklin egyértelmű TE1-é nőtte ki magát a Jetsnél, C.J. Uzomah labdába se ’rúghat’ mellette idén. A szezon során 48-szor vették célba, ebből 32 elkapást és 309 yardot szerzett, ráadásul a New England elleni mérkőzésen már két TD-t is összehozott Conklin. Ha vékony a csapatunk tight endek terén, akkor érdemes lehet beruházni a new yorki játékosra.

Tyler Allgeier

Allgeier már az ötödik hét előtt is itt virított waiver-célpontjaink között, de még mindig csak a ligák negyedében van fantasy-csapata. A Falcons futója hétről-hétre egyre jobban teljesít és remek opció lehet kezdőként is csapatunkban.

Harrison Butker

Ha úgy érezzük, hogy minden poszton jobbnál jobb játékosaink vannak, akkor érdemes lehet ránézni a kicker pozícióra is. A Kansas City rúgója, Harrison Butker a szezon első felében sérüléssel küszködött, a bye weeket követően azonban ismét ő értékesítheti a Chiefs field goal-jait és extra pontjait is, amikből nem lesz hiány. A liga egyik legtermékenyebb offense mellett lehet, hogy pont Butker az a hiányzó láncszem, aki megnyerheti nekünk a fantasy-meccseinket.