Week 9 – IDP-játékosok

Sziasztok!

Az előző heti pickjeinkkel sikerült már jobb játékosokat ajánlanunk számotokra, reméljük a tendencia megmarad.
Kicsit változtatunk a szisztémán, ugyanis ezúttal 3 olyan játékost fogunk hozni nektek, akik nagy eséllyel szabadon elérhetőek ligáitokban, így jó waiver targetek lehetnek.

DL: Grover Stewart (Colts) at Patriots

Mi lehet az egyenes út ahhoz, hogy egy defensive tackle fantasy releváns lehessen? A képlet egyszerűbb lehet, mint gondolnánk. Legyen sokat a pályán és lehetőleg az ellenfél fusson sokat. A Colts ellen a Patriots valószínűleg így fog tenni, és mivel nagy eséllyel a Colts defense sokat lesz a pályán, köszönhetően a rossz offensének, ezért a csapat kezdő defensive tackleje Grover Stewart ismét komoly mérkőzést hozhat. A padlója szerelések terén elég stabil, ráadásul az utolsó 2 héten összesen csinált 19 tacklet, ami brutális szám egy defense falembertől. Talán sack elérése esetében nem olyan valószínű, de egy ritka stabil padlóval rendelkező játékos lehet számunkra, ha éppen DL pozícióra keresünk játékost.

LB: Elandon Roberts (Dolphins) at Bears

Linebacker posztra ezúttal a delfinek rutinos játékosát, Elandon Robertset ajánlanánk. A Dolphins defense talán némileg csalódást keltő az offense-hez viszonyítva, általában lehet ellenük haladni. Chicagoban ez még a város kedvenc medvéinek is sikerülhet, ahol a Justin Fields vezette offense hétről hétre jobban néz ki, köszönhetően elsősorban az elit futójátékuknak. Várhatóan képesek lesznek hosszú driveokat vezetni, és mivel általában a futókat linebackerek fogják, így Roberts stabilan bemutathat 5-10 közötti szerelést a mérkőzésen, ami már nem számítana rossz teljesítménynek.

DB: Myles Hartsfield (Panthers) at Bengals

Végezetül jöjjön a rebuildelni vágyó Panthers egyik kezdő safetyje, a harmadéves Myles Hartsfield, aki az utóbbi 5 hét során folyamatosan pályán van az egyébként nem rossz Panthers defenseben. A párducok a 9.héten Cincinattibe látogatnak, ahol várhatóan elég sokat lesznek pályán a Joe Burrow által vezetett offense ellenében. Hartsfield az utóbbi 5 hét során 32 szerelést mutatott be, 1 kikényszerített fumble mellett. Mindig 4 és 8 tackle között teljesített, így kimondhatjuk, hogy stabil padlóval rendelkezik. Ha a bye weekek miatt szükségünk van a héten egy defensive backre, Hartsfield valószínű nem fog párharcot nyerni, de miatta nem is fogjuk azt elbukni.