A hét legjobbjai – Week 8

 Jöjjenek a nyolcadik hét legkiválóbb teljesítményei, a győztesek legjobb játékosai. Minden forduló után megválasztjuk a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is (fontos megjegyezni, hogy ez most fantasy mentes zóna). De nézzük, pontosan kiket hoztunk!

A hét támadója
Christian McCaffrey RB San Francisco 49ers

Számtalan elit teljesítményt láttunk az elmúlt fordulóban a támadójátékosoktól, sorra jöttek a triplázós meccsek, a lehetséges pontszerzések mindenféle variációját felvonultatva. A prímet a 49ers még mindig friss futója, Christian McCaffrey vitte. Aki 18 futásból 94 yardot hordott ki lábon, 8 labdát húzott le a levegőből 55 yardért cserébe és egy passzra átvette az irányítást Jimmy Garoppolotól is. Mindhárom témakörben összehozott egy-egy touchdownt a Rams védelme ellen. Mondhatjuk, hogy hamar beilleszkedett és az eddig is sokoldalú Niners támadójátékába vitt még egy csavart, ami egy hosszabb playoff menetelésre vágyó csapat esetében kulcsfontosságú tényező. Csak maradjon egészséges.

A hét védője
Za’Darius Smith EDGE Minnesota Vikings

Nem sokon múlott, hogy Peti “fantasy gyilkosa” legyen a befutó, de végül a Vikings klasszisa nyert nálunk. Smith annyi tacklet jegyzett a Cardinals ellen, mint az előző négy meccsén összesen. Kyler Murrayt pedig három alkalommal sikerült földre vinnie, az harmadikkal végképp megsemmisítve a Cardinals reményeit az egyenlítésre. A 30 éves játékos idei hét meccsén már 8,5 sacket jegyez, karrierév tempóban termel. A legutóbbi győzelem során még egy passzt is leütött és még háromszor meg tudta ütni Murrayt. Nem irigyeljük az irányítót.

A hét újonca
Isaiah Likely TE Baltimore Ravens

Likely a preseason egyik legnagyobb slágere volt és alig vártuk, hogy Mark Andrews mellett mit alkotnak a védelmekkel szemben. Nos, erre még várhatunk, mert az újonc tight end nem szerepelt annyit, amennyit szerettük volna. De talán ez a meccs majd elindít valamit. Tökéletesen szállt be Andrews pótlására, a támadó playek 67%-ában pályán volt (az első forduló óta ez a szám nem ment 37 fölé). Lamar hétszer vette célba, hat elkapás jött össze, köztük egy bravúros touchdown. És, ahogy láttuk az előszezonban, az extra yardokért borzalmasan nagyot küzd az elkapások után, gyakran több ellenfélt is lerázva magáról. Elkapásonként négy yardot átlagolt kontakt után a Buccaneers otthonában. Reméljük gyakrabban teheti ezt.