Week9 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

Start:

JuJu Smith-Schuster vs TEN: Nem csak a matchup, de a kialakuló kémia Mahomesszal is egyre kedvezőbb. Ha már említettük a matchupot a Titans secondary 182.86 yardot enged átlagban az ellenfél elkapóinak, ami finoman szólva sem a legacélosabb. És stílusosan, ha már említettük Mahomest akkor mondjuk el, hogy a legutóbbi két mérkőzésen JuJu nem volt 110 yard alatt (113,124) és átlagban egy mérkőzésen cca 7 alakommal van célba véve.   

Miles Sanders @ HOU: Láttuk, hogy Henry mit művelt a múlt héten a Texans futás elleni védelmével, na most nem állítjuk, hogy egy lapon említhető a két futó, de azért csütörtökön Sandersből is kijöhet az „állat” a liga leggyengébb futás elleni védelmével szemben. Sanders idei teljesítménye a szokásokhoz híven felemás. Eddigi csúcsteljesítménye (27,6 pts STD) közelébe érhet a TNF-en.  

Aron Rodgers @ DET: Oké nem az igazi az elkapósor, igen és azt is tudjuk, hogy nem működik semmi a Packersnél, de talán a Bills ellen mintha pár vintage-Rodgers mozdulatot véltünk volna felfedezni. Hozzátartozik a történethez, hogy a Lions D közel katasztrófa (nem csak a QB ellen), így (végre) egy szép hétvége elé nézhetnek a tulajdonosok.   

Sit: 

Michael Pittman Jr. @ NE: Ehlinger, igazából ennyivel le is zárhatnánk az értékelését Pittmannak. Ryan alatt sem voltak olyan jók ezek a számok (kivétel az első héten), ám most -ráadásul- a Patriots ellen, inkább katasztrófára számítunk. 

Tyler Allgeier vs LAC: Joggal lehetünk magasan a tehetséges rookie futóval, ám ne felejtsük el, hogy minden jel arra utal, hogy visszatér a csapat sztárja Patterson. Ez pedig belerondíthat a számokba. A matchup nagyon kedvező, így könnyen lehet, hogy nem csak Patterson, de még Huntley is előtérbe kerülhet. 

Darren Waller @JAX: Továbbra is limitáltan edz Waller, ráadásul a Saints ellen látottak nem is nagyon indokolják, hogy mondjuk Jacbos-Adams duón kívül bárkit is kezdessünk ebből az offense-ből. A Jags TE-k elleni védelme inkább a liga első fele (50.14 yds és 0.86 TD átlagban mérkőzésenként) és a tehetséges TE se azt hozza idén ebben az O-ban amit vártunk volna tőle.