Week 9 – Gergő Sleeperei

Kilencedik heti sleepereink sérüléseknek köszönhetően kerülnek fantasy kezdőink közelébe.

Deandre Carter @ Atlanta

Nincs Williams és Allen, Herbertnek azonban dobálnia kell valakinek. A két fő célpontja Everett és Palmer lesz (na meg persze Ekeler), de bőven lesz lehetősége Carternek is. Egész évben használták, eddig 229 yardot és 1 TD-t szerzett, ezen a héten viszont több targetre számíthat mint idén bármikor. Az ellenfél is kellemes, hiszen a Falcons védelme nem túl acélos passzjáték ellen.

DeSean Jackson @ New Orleans

A Ravensnek nincs elkapója, pontosabban alig van használható játékos a poszton és vélhetően Andrews sem fog játszani hétfőn. Duvernay az első számú elkapója L. Jacksonnak (ez így is marad idén) és mögötte mind a mélységgel, mind a tehetséggel hadilábon állnak Baltimoreban. Így kerülhet képbe a gyakorló csapat játékosa, DJax. Nem tudom elképzelni, hogy ne lenne az aktív keretben a hétfő esti mérkőzésen, hiszen egyrészt valamilyen szinten elsajátíthatta a playbookot, másrészt nincs szüksége playbookra a liga történetének egyik legjobb mélységi célpontjának. D. Jackson két elkapással is képes megmenteni fantasy fordulónkat.

Deon Jackson @ New England

A Pats védelme erős, futás ellen is jól muzsikál de Deon Jackson sleeper mivolta megnövelt snapszámának szól. Nincs Taylor és Hines (trade BUF), így Lindsey és Zack Moss lesz a pályán Jackson mellett (inkább mögött). Igazi workhorse lehet ezen a héten a tavalyi undrafted RB és a mérkőzés alakulása is segíthet neki a pontok termelésében. Gyakorlatilag újonc QB irányít a Coltsban (23 NFL passz) és a Patriots nem valószínű, hogy a mérkőzés első szakaszában már 10-14 ponttal vezetne. Kis szerencsével, akár RB1 számokat is hozhat.