Week11 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

Start:

Cordarrelle Patterson vs CHI: Az előző heti referencia nem volt az igazi (STD 2.0 pont). Ám ne felejtsük el, hogy sérülésből tért vissza a 10. héten és egyből egy rövid hetet kapott Patterson az „arcába”, így nem hinnénk, hogy ebből kellene kiindulni. A matchup most nagyon kedvező, a Bears konkrétan a 4. legtöbb yardot engedte a ligában a földön (1420 yds), ezt pedig látva az idei Falcons kegyetlenül ki fogja használni, aminek Scoredarrelle lehet a fő „élvezője”.

A.J. Brown @ IND: Pattersonhoz hasonlóan itt sem érzem azt, hogy meg kellene nyomni a pánik gombot (Week 10,  1 rec 7 yds) Brownnak számos kecsegtető helyzete volt a Commanders ellen azonban a bokája se volt egy idő után 100%-os és nem is volt az az ő napja. A Colts ellen a matchup nem álom, de bounce-back „szagot” érzek a elvegőben.   

Daniel Jones vs DET: Daboll alatt nem csak Jones de az egész rendszer működőképesnek tűnik, Barkleyról nem is beszélve. És itt a matchup nagyon jó lehet, hiszen láthattuk, hogy Fields az előző héten hogyan szedte szét ezt a Lions defet. Igen tudom, hogy Jones lábon nem olyan erős mint a Bearses kolléga, ám ennek ellenére is nagy meccset várunk tőle, mind földön mind levegőben.   

Sit:

Drake London vs CHI: Ha London úgy lenne használva, vagy legalább minimum annyira mint a többi rookie elkapó, akkor biztos lennék benne, hogy az ő neve is az élen járna a ROTY szavazásokon. Ám itt Mariotával inkább a futás dominál és bár nagyon szépen nézett ki a Panthers elleni meccs London szemszögéből (5 rec 38 yds 1 TD), én azt a performanszt mondanám inkább kiugrónak, így semmi ilyet nem várok tőle ezen a hétvégén a Bears ellen.  

DJ Moore @ BAL: Szezon elején is látszott már, hogy mennyire nincs meg a kémia Mayfield és Moore között. Az elkapó fantasy számain legalább Walker tudott kozmetikázni, ám úgy fest sérülése után Mayfield újra visszaveszi a kezdő helyét, így Moore-tól egetrengető teljesítményt ne várjunk.

Kyler Murray vs SF: Egyelőre K1 helyzete teljesen bizonytalan. Kihagyta a múlt hetet és a héten is csak limitáltan edzett eddig sérülése miatt. Ám ha játszik akkor sem egy lockdown QB1 az elmúlt hetek Cards teljesítményeiből kiindulva, főleg most Mexikóban a 9ers ellen, ahol a D kezd egyre jobban összeállni. Én azt javaslom, hogy nézzük a hétvégére egy jobb/biztatóbb opciót.