Week 11 – Gergő Sleeperei

Az esti mérkőzések előtt hoztunk nektek három sleepert, három különböző pozícióból.

Marcus Mariota vs. Chicago

Ezen a héten is bőven vannak hiányzó irányítók, így érdemes elgondolkodni Mariotán. A Falcons QB teljesítménye ingadozó, de sokat dob rajta fantasy szempontból, hogy lábon is veszélyes. Legutóbbi hat mérkőzésén 42 yardot futott átlagban, ráadásul idén már futott hat TD-t, amivel holtversenyben negyedik posztján. A medvék védelme a gyengébb egységek közé tartozik, így jó mérkőzése lehet Mariotának.

Darius Slayton vs. Detroit

Slayton a jelenlegi legjobb elkapó a Giantsben. Elmúlt három meccsén 10 pont felett termelt (PPR), köztük a múltheti 18,5 ponttal. A Lions passz elleni védelme pocsék, így bízhatunk a 25 éves elkapóban. Amennyiben bajban vagyunk WR poszton, Slayton jó opció lehet.

Foster Moreau @ Denver

Waller hiányában a negyedik körben draftolt játékos a Raiders kezdő TE-je. Azzal, hogy Renfrow IR-re került, megnőttek Moreau target számai. Akár egy héttel ezelőtti eredményét (3 elkapás, 43 yard, 1TD) is túlszárnyalhatja. A Denver a TE-ek elleni védekezésben a mezőny közepén található, ami a sok célbavétel mellett kiváló alap az esti jó teljesítményhez.