Week 13 – IDP-játékosok

Sziasztok!

Kis szünet után a 13. héten ismét érkezünk védő játékosokkal, nézzük kik teljesíthetnek a vártnál jobban:

DL: Kingsley Enagbare (Packers) at Bears

A Packers szezonjának vége, azonban egy Bears elleni mérkőzést mindig komolyan kell venniük. A defense lassan összes sztárja megsérült, így olyan játékosoknak kell szinte folyamatosan a pályán lenniük, mint az 5. körös pass rusher, Kingsley Enagbare. Rashan Gary sérülése óta volt már 5 és 7 tackles meccse is, a Bears támadófal ellen pedig kifejezetten jó esélye lehet sacket is szerezni, így bátran ajánlom erre a hétre.

LB: A.J. Klein (Bills) at Patriots

A rutinos középső linebacker csupán 1 hete volt a csapatnál, ennek ellenére a Lions elleni hálaadás meccsen a védelmi snapek 100%-án pályán volt Tremaine Edmunds sérülése miatt. A Detroit sok futásos, rövid passzos támadásai ellen 9 szerelést bemutatott, hasonló teljesítmény simán összejöhet neki az ugyanilyen stílusú Patriots offense ellen is. Persze azért figyeljük, hogy Edmunds felépül-e, de ha nem, akkor bátran lehet menni Klein-nal.

DB: Cam Taylor-Britt (Bengals) vs Chiefs

A csapat újonc cornerbackje Chidobe Awuzie sérülése miatt már 2 hete kezdő, ezalatt pedig csinált is gyorsan 20 szerelést meg kikényszerített egy fumblet nem kisebb játékos, mint Derrick Henry ellenében. Nagy teszt vár a Bengals secondaryre, ugyanis a liga legjobb offense ellen játszanak a héten. Az biztos, hogy sokat lesz a pályán és sokat is lesz tesztelve a fiatal defensive back, úgyhogy nem lepne meg egy újabb 10 tackle környéki teljesítmény tőle.