FF Zsolti – Nagyon korai STD fantasy draft (Round1)

Way too early fantasy mockdrafttal jön Zsolti. Kiben, mit lát az év ezen pontján! Leülepedett az szezon, érzelmek lehiggadtak. Lássuk!

1/1 Christian McCaffrey RB – SF

A 7. heti trade után instant PRK1-es játékos lett Kyle Shanahan rendszerében, ez pedig a jövő évre sem fog változni. Várakozásom szerint CMC 2019-es év fényében fog újra „ragyogni” (22.2 fpts/g)

1/2 Austin Ekeler RB – LAC

Joe Lombardi lelépett, a volumen nem fog csökkeni és ha a fal előtte csak egy kicsit lesz kevésbé sérülékeny, akkor ismét „monster év” lesz Ekeler előtt.

1/3 Derrick Henry RB – TEN

Tudjuk, tudtuk tavaly is! Öregszik, elhasznált, nem bírja, sérülékeny…etcetc. 1538 yardhoz azért 13 TD-t csak „összebukdácsolt”. Rengeteg sérültje volt a Titansnek, így ha ez egy kicsit (a Chargershez hasonlóan) minimalizálódik, akkor továbbra sincs megállás.

1/4 Justin Jefferson WR – MIN

Már szeptemberben is magasan voltunk vele és be is bizonyította, hogy miért. Nem fog lassítani idén sem. WR1.

1/5 Cooper Kupp WR – LAR

Amíg nem volt sérült addig a krémben volt. McVay marad, Stafford marad, így Kuppot top3 WR-be várom.

1/6 Saquan Barkley RB – NYG

Brian Daboll keze alatt Barkley „fickándozott”. Csak úgy mint CMC-nél, nála is közel karrier évet várok jövőre és, hogy megdöntse a rookie számait (18.4 fpts/g)

1/7 Tyreek Hill WR – MIA

Tuat visszavárják jövőre, ami azt jelenti, hogy a szuper offense McDaniel kezei alatt továbbra is robogni fog, aminek ő haszonélvezője.

1/8 Ja’Marr Chase WR – CIN

Idén – a sérüléseknek köszönhetően – elmaradt az ami tavaly és jövőre nem fog, azaz abnormális számok és top3 WR státusz.

1/9 Jonathan Taylor RB – IND

Láttuk hol a plafon, meg idén láttuk hol a padló. Egy kevésbé „káoszos” Coltsban jövőre plafon nem is lesz, de visszatérünk az a felé vezető útra.

1/10 Nick Chubb RB – CLE

Övé lesz a backfield, tiszta lesz az irányító helyzet. Évről évre bizonyít, low risk high reward pick.