A hét legjobbjai – Week 1

Jöjjenek az első hét legkiválóbb teljesítményei. Idén is megválasztjuk minden forduló után a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is. Sőt, már ebbe a rovatba is beférkőzik a fantasy, és hozzuk a hétvége hősét is! Nézzük, pontosan kikről van szó!

A hét támadója
Tyreek Hill WR Miami Dolphins

Fantasztikus mérkőzés volt a Chargers elleni csörte, a gepárd pedig parádésan nyitotta meg az évet. Hill adottságai továbbra is szinte tarthatatlanná teszik őt a pályán, emberezés ellen mindenképp. Tua kedvenc célpontja 11 labdát húzott be, az így termelt 215 yard pedig a legtöbb, amit az elkapó Dolphins mezben ért el. De ennél többet is csak egyszer sikerült, hét éves pályafutása alatt. Ja, és kétszer az end zone-ba is beért, mellékesen. Sok kiváló teljesítmény volt, de Hill ellen nehéz érvelni.

Aki még szóba jött: Jusstin Jefferson, Brandon Aiyuk, Christian McCaffrey

A hét védője
Jordan Whitehead S New York Jets

A Jets sem kisebb rangadón van túl, a Bills elleni győzelemből alaposan kivette részét a három interceptiont szerző Whitehead. Volt egy túl dobott passz persze, de egy jó helyezkedés és egy kiváló olvasás is kellett a triplázáshoz. A korábbi Buccs safety nemhogy egy meccsen, de egy szezonban nem szerzett még ennyi labdát, gyakorlatilag Josh Allen kedvenc célpontja volt.

Aki még szóba jött: Jessie Bates, Josh Allen, Montez Sweat, TJ Watt, Drake Jackson

A hét újonca
Puka Nacua WR Los Angeles Rams

Az első forduló meglepetés győzelmét és teljesítményét is a Rams hozta. Tutu Atwell és az ötödik körös rookie, Puka Nacua tett érte, hogy Cooper Kupp hiánya ne legyen érezhető. A BYU korábbi elkapója nagyon szabadon támadhatta a pálya közepét és élt is vele. A touchdown ugyan elmaradt, de Stafford legbiztosabb célpontja volt, 15 alkalommal kereste őt a pályán. Csak Tyreek Hillt kapott több célpontot és jegyzet több elkapást. Üdítő színfolt volt a játéka, tökéletesen élt a lehetőséggel.

Aki még szóba jött: Bijan Robinson, Zay Flowers

Fantasy hero
Tyreek Hill WR Miami Dolphins

Szóval, van idén egy negyedik kategória is, de nincs negyedik játékos. Nem törvényszerű, hogy a legtöbb pontot hozó játékost választjuk a heti fantasy hősnek, de itt sem tudjuk megkerülni Hillt. Hátán vitte a Dolphinst, neki köszönhető a Chargers elleni győzelem. Kansas City-ben pedig foghatják a fejüket, hogy hogyan fogják 1 pontos Toney-kkal helyettesíteni ezt a performanszt.