A hét legjobbjai – Week 2

Jöjjenek a második hét legkiválóbb teljesítményei. Idén is megválasztjuk minden forduló után a hét támadóját és védőjét, valamint egy újoncot is. Sőt, már ebbe a rovatba is beférkőzik a fantasy, és hozzuk a hétvége hősét is! Nézzük, pontosan kikről van szó!

A hét támadója
Mike Evans WR Tampa Bay Buccaneers

Dübörög a Baker show és az előzetes félelmek ellenére, nagy hazsonélvezője ennek Mike Evans, aki 30 évesen, a tizedik szezonjában, a nyolcadik legjobb meccsét hozta az alapszakaszban, az elkapott yardok számának tekintetében. Egyelőre úgy néz ki, hogy a veterán klasszis, utolsó évét tölti Tampában, de a lendülete nem esik vissza, úton van egy újabb ezer yardos szezon felé, ami alá még soha nem ment. A Bears ellen nyolcszor vette célba Mayfield, hat labdát behúzott, amit 171 yardra és egy touchdownra váltott. Evans úgy ficánkodott a Chicago secondaryjében, mintha egy felső tagozatos legény labdázgatna a gyerekekkel. Miközben alig volt többet a pályán, mint a támadó snapek felén.

Aki még szóba jött: Keenan Allen, Nico Fumble Forum Fantasy Favorit Collins, D’Andre Swift

A hét védője
Alex Highsmith DL Pittsburgh Steelers

Hiába volt már tavaly is fantasztikus szezonja, még mindig méltatlanul kevés rivaldafényt kap TJ Watt árnyékában Alex Highsmith. Pedig a Cleveland Browns elleni bounce back győzelem főszereplője volt. Igen, a legelső playben jókor volt, jó helyen, de mégis visszavitte hat pontért a felpattanó labdát, így megszerezve a meccs legelején a vezetést a csapatának. Összesen hét tackleből vette ki a részét, közte egy negatív yardokat érőben is. És nem csak megnyitotta, de le is zárta a találkozót. Deshaun Watsonék hét perccel a meccs vége előtt, három pontos előnyben azért támadtak, hogy lepörgessék az órát és győztesen feküdjenek le. De a Steelers szerencséjére egy tök felesleges play action következett, ami során villámgyorsan odaért Highsmith a Browns irányítójára, és sack közben ki is ütötte a labdát a kezéből, amit Watt vitt be az end zoneba. Szépen csendben lettek ők a liga tán’ legjobb pass rusher duója.

Aki még szóba jött: Geno Stone, Tre Brown, Shaq Barrett

A hét újonca
Bijan Robinson RB Atlanta Falcons

Nem meglepő, hogy itt szerepel, gyaníthatóan, gyakran fog még felbukkani. Robinson már két meccs után is abszolút felér, ahhoz a hypehoz, amit a draft előtt kapott. Ugyan a Packers ellen elmaradt a touchdown, de óriási szerepe volt ebben a, mondhatni meglepő győzelemben. 19 futást kapott az újonc, és öt passzal kereste Ridder. A 172 yardjából a földön 124-et jegyzett. Számos nagy rohanással, elképesztő visszavágásokkal és egy tucatnyi first down-t elérve. Több, mint hat yardot átlagol futásonként két meccsel a háta mögött. Persze, kicsi a minta, de ez mindenképp impresszív.

Aki még szóba jött: Sam Laporta, Jaydan Reed

Fumble Forum Fantasy Hero
Puka Nacua WR Los Angeles Rams

A Rams-nél a héten ki kell emelni Cooper Ku…kit is? Puka Nacuat? A BYU-ból szerzett 5. körös elkapót? Megint? Igen. Elképesztő, hogy a semmiből érkező srác tökéletesen vette át Kupp szerepét, az első heti remek teljesítményét képes volt megtoldani, és még jobban produkálni. Az abszolút első számú célpontja Staffordnak, és úgy termeli a végtelen fantasy pontot, hogy még touchdownja sem volt. Nagy kérdés, tudja-e tartani ezt a formát, nagyobb kérdés, mi lesz, ha Kupp visszatér, de egyelőre, aki teheti (bár valószínűleg mindenki elkésett már ezzel) szaladjon azonnal a waiverekhez, és hozzátok el ezt az elképesztő tehetséget.