Hadra vagy Padra – Week9 – Második rész

A Hadra vagy Padra ötletének nem az a célja, hogy ki- vagy berakj egy játékos a kezdődből. A lényeg, hogy egy képet adjunk arról, hogy mi lehet a reális elvárás a játékossal kapcsolatban. A Sleeperek nem tekinthetők egyik kategóriának sem, kezdetésük hatalmas kockázat, leginkább kétségbeesett ownerek számára lehet érdekes. Sérülteket figyeljétek, a cikkhez képest lehetséges változás!

BYE week csapatok: 49ers, Jaguars, Lions, Broncos

Washington Commanders @ New England Patriots

Érdekes meccs lesz ez abból a szempontból, hogy papíron a Commanders-nek kellhet inkább a győzelem, de mivel eladták több jó játékosukat is a napokban, így ebből inkább arra lehet következtetni, hogy elengedik a szezont. Kérdés, hogy el tudják-e annyira engedni, mint amennyire a Patriots teszi.

FF Bence tipp: Commanders győzelem, -4.5

Washington Commanders
QB RB WR TE 
Sam HowellSleeperBrian RobinsonHadTerry McLaurinHadLogan ThomasSleeper
  Antonio GibsonPadJahan DotsonHad  
    Curtis Samuel(Sleeperr)  
New England Patriots
QB RB WR TE 
Mac JonesPadRhamondre StevensonSleeperDemario DouglasSleeperHunter HenryPad
  Ezekiel ElliottPadJuju Smith SchusterPadMike GesickiPad
    Devante Parker(Pad)Pharaoh BrownPad
    Tyquan ThorntonPad  

Chicago Bears @ New Orleans Saints

Bár a Bears erősített a csereidőszakban, a csapat továbbra is inkább abban reménykedhet, hogy 2 top draft pickjük is lesz jövőre. A Saints végre nyert egy meccset egy nem rossz ellenfél ellen, hazai pályán egy playoffba vágyó csapatnak ez egy kötelező meccs kell legyen.

FF Bence tipp: Saints győzelem -6.5

Chicago Bears
QB RB WR TE 
Tyson BagentPadRoschon JohnsonPadDJ MooreHadCole KmetSleeper
  D’Onta ForemanPadDarnell MooneyPad  
    Tyler ScottPad  
New Orleans Saints
QB RB WR TE 
Derek CarrHadAlvin KamaraHadChris OlaveHadTaysom HillHad
  Jamaal WilliamsPadMichael ThomasHadJuwan JohnsonPad
  Kendre MillerPadRasheed ShaheedSleeper  
      

Indianapolis Colts @ Carolina Panthers

Gratula a Panthers-nek és Bryce Young-nak az előző heti teljesítményért! Ezúttal is egy nyerhető meccs vár rájuk, azonban a Colts ha komolyan akarja venni ezt a szezont, akkor ez a meccs kötelező számukra. Egy szórakoztató mérkőzést várok, ahol meglepően sok pont lehet.

FF Bence tipp: Panthers győzelem, -2.5.

Indianapolis Colts
QB RB WR TE 
Gardner MinshewSleeperJonathan TaylorHadMichael PittmanHadAz összesPad
  Zack MossHadJosh DownsHad  
    Alec PiercePad  
Carolina Panthers
QB RB WR TE 
Bryce YoungSleeperChuba HubbardHadAdam ThielenHadHayden HurstPad
  Miles SandersPadJonathan MingoSleeperTommy TremblePad
   PadD.J CharkPad  
    Terrace MarshallPad  

New York Giants @ Las Vegas Raiders

Új rezsim! Meglepetésként jött a hír (haha, na jó nem), hogy a HC Josh McDanielst és a GM Dave Zieglert is lapátra tette a Raiders! Na most, akkor durran a “new manager” bounce. A “fosztogatókban” legalábbis az offenseben megvolt/megvan a potenciál, láthattuk, mondjuk JimmyG idén ritkán nézett ki úgy mint egy irányító. Kérdés ki tudja ezt most hozni belőle az interim HC, a tegnap még linebacker edző Antonio Pierce! Vagy esetleg újabb O’Connell-time? A new yorki oldalon sem rózsásabb a helyzet, maximum annyival, hogy ott legalább tudjuk, hogy Daboll ért ahhoz amit csinál. Daniel Jones továbbra is kérdéses, csak úgy mint Andrew Thomas, Evan Neal, Tyrod Taylor (?) és Darren Waller is, így nincs a legjobb helyzetben a rostert tekintve a Giants. 

FF_Zsolti Fantasy tipp: Barkelyt eresszük szabadjára ez ellen a Raiders védelem ellen, hisz láttuk mit művelt vele az egyéni képességeket tekintve gyengébb futó Gibbs. A másik oldalon “jó party” kell, hogy legyen Adams, nincs az az Isten, hogy egy ilyen (jogos) hiszti után, ő legyen ennek a gameplannek a középpontja. A matchup is kedvező lesz neki, így én tőle is nagy meccset várok. Csak úgy mint Jacobstól. 

FF_Zsolti tipp: Ha van Jones, ha nincs, nálam akkor is (meglepetésre) a Raiders a meccs esélyese hazai pályán, irányító kérdések (mindkét) oldalon ide vagy oda. Raiders -3

Las Vegas Raiders
QBRBWRTE
Aidan O’ConnellPADJosh JacobsHADDavante AdamsHADMichael MayerPAD
Brian HoyerPADZamir WhitePADJakobi MeyersHADAustin HooperPAD
Jimmy GaroppoloPADAmeer AbdullahPADTre TuckerPADPAD
Hunter RenfrowPAD
New York Giants
QBRBWRTE
Tyrod TaylorPADSaquon BarkleyHADWan’Dale RobinsonPADDarren WallerHAD
Daniel JonesPADMatt BreidaPADDarius SlaytonPADDaniel BellingerPAD
Jalin HyattPAD
Isaiah HodginsPAD
Parris CampbellPAD
Sterling ShepardPAD

Dallas Cowboys @ Philadelphia Eagles

A forduló egyik rangadója, ráadásul csoporton belül küzdelem, ami mindig kettőt ér. Az már csak hab a tortára, hogy mindkét fél jó formában van és többé kevésbé a kulcsjátékosok is egészségesek. Aggodalomra adhat okot a Dallas drukkereknek, hogy csapatuk, amikor idén komoly gárdával nézett szemben (9ers) akkor igazából tükörsimán elvérzett. Ennek ellenére meglepődnék, ha ez ezen a mérkőzésen is így történne. Az is biztos, hogy itt most egy lassú rajta, mint a Commanders ellen az Eaglesnek nem fog beleférni. Mind két oldalon van egy egy top formában lévő elkapó AJ Brown és CeeDee Lamb személyében, így az ő játékukat csak nézzük és élvezzük. Az könnyen lehet, hogy januárban ez a párharc még egyszer létrejön, még komolyabb tétért. 

FF_Zsolti Fantasy tipp: Mindenkivel (aki megvan) gőzerővel menjünk. Legyen szó a 2 QB-ról, a 2 RB-ről, a 2 (inkább 3) WR-ről, de még a 2 TE-t is megkockáztatom (itt természetesen Goedertben vagyok biztosabb). A védelméket felejtsük el. 

FF_Zsolti tipp: Áh nem, nem hiszem el a Dallast. De ez nem a mutatott játék miatt, hanem az edzői stáb miatt van. Hazai pályán novemberben az Eagles nálam esélyes, ha nem is toronymagasan, de egy TD-vel jobban lesznek. Eagles -6,5

Philadelphia Eagles
QBRBWRTE
Jalen HurtsHADD’Andre SwiftHADA.J. BrownHADDallas GoedertHAD
Kenneth GainwellHADDeVonta SmithHAD
Boston ScottPADOlamide ZaccheausPAD
Julio JonesPAD
Dallas Cowboys
QBRBWRTE
Dak PrescottHADTony PollardHADCeeDee LambHADJake FergusonHAD
Rico DowdlePADMichael GallupHADLuke SchoonmakerPAD
Brandin CooksHADPeyton HendershotPAD

Buffalo Bills @ Cincinnati Bengals

Na hát akkor itt a forduló másik rangadója. Nem lehet kevésbé várni mint az Eagles-Boys. Van elszámolnivalója a két csapatnak egymással, vagyis inkább a Billsnek a Bengalssal, a tavalyi (idei) hazai rájátszás vereség (alázás?) miatt. A Bengals belelendült a bye week után, az immáron full egészséges Burrowwal, amit a 9ers bánt. A Bills egyelőre nem konzisztens annak ellenére sem, hogy jönnek a győzelmek, de a magabiztosság egyelőre igencsak kevésszer mutatkozott meg (mondjuk akkor nagy, szia delfin). Reméljük az idei évben csak az eredményt és magát a játékot tekintve lesz drámai. 

FF_Zsolti fantasy tipp: Hasonlóan mint az előző rangadóhoz, itt is mennék mindenkivel. Jók a matchupok és a hozott pontok is jók lesznek, legyen szó bármelyik kulcsjátékosról. Talán a kedvenc matchupom itt (meglepetésre) Dalton Kincaid lesz, aki Knox hiányában extra bizalmat kapott/kap az edzői stábtól és Allentől is. 

FF_Zsolti tipp: Valahogy a Bengals tipp motoszkál bennem, ám most szoros mérkőzésen. Bengals -2,5

Cincinnati Bengals
QBRBWRTE
Joe BurrowHADJoe MixonHADJa’Marr ChaseHADIrv Smith Jr.PAD
Chase BrownPADTee HigginsHADDrew SamplePAD
Tyler BoydHAD
Buffalo Bills
QBRBWRTE
Josh AllenHADJames CookHADStefon DiggsHADDalton KincaidHAD
Latavius MurrayPADGabe DavisHAD
Damien HarrisPAD

Los Angeles Charges @ New York Jets

Jajj de rossz nézni ezt a Jetset. Zach Wilson és a bandája az csak a bandája. Ugyanis, hogy nincs Wilson, Hall, akkor itt túl sok minden nem történik offense oldalon. Ellenben a védelem jó, ám most megint egy power house offense jön szemben. Immáron teljesen egészséges Ekelerrel és egy egyre jobban használt Palmer-Johnston párossal és akkor még nem is beszéltünk a top formában lévő Keenan Allenről. Herbert idén (is) bizonyítja, hogy felső polc. Tehát nem sok jó előjel van ezen a meccsen a Jetsnek, annak ellenére sem, hogy Saleh és a D-je parádés. 

FF_Zsolti fantasy tipp: Hall és Wilson kihagyhatatlan a hazai oldalon, ám a többiekhez (a D-hez sem) nyúlnék. A vendég oldal tetszetősebb, ám ott is csak a Herbert-Ekeler-Allen trióval lennék magabiztos és egy kis fűszerrel pedig megnézném a két TE-t és Chargers D-t. 

FF_Zsolti tipp: Eufórikus new yorki rangadó győzelem ide vagy oda ezt a Jetset szerintem lenyomja a Chargers, még akkor is ha tudjuk, hogy Staleyék imádnak underdogokat győzelemmel megajándékozni. Chargers -7

New York Jets
QBRBWRTE
Zach WilsonPADBreece HallHADGarrett WilsonHADTyler ConklinPAD
Dalvin CookPADAllen LazardPADJeremy RuckertPAD
Randall CobbPADC.J. UzomahPAD
Los Angeles Chargers
QBRBWRTE
Justin HerbertHADAustin EkelerHADKeenan AllenHADGerald EverettHAD
Joshua KelleyPADJoshua PalmerPADDonald Parham Jr.HAD
Quentin JohnstonPAD