FF Draft_2023_07

Ismerd meg a draftra érkező legígéretesebb játékosokat!

Csatlakozz hozzánk! Hazai Draft Scouting Discord

FF MockDraft 2023 2.0

A draft sorrendje a https://www.nflmockdraftdatabase.com/ oldalt követi!

Pick 1-16

C.J. Stroud az FF QB1 ezen a ponton. A pálya minden szegletét be tudja játszani, és nagyon jó ritmusban tud haladni a csapatával. A karja erős, pontos, és nagyon jól találja meg a mélységi célpontokat.

Az egyetlen játékos, akinek jelenleg reális esélye van, hogy a 2 legjobb irányító közé, vagy elé kerüljön a drafton. Senkit se lepne meg, ha 1/1-es lenne Anderson. A fiatal Edge nagyon jó érzékkel megy az irányítók után, ritka, akár generációs tehetségről beszélhetünk. Izgatottan várjuk, hogy 2022-ben is képes lesz e megismételni a tavalyi teljesítményét.

A Lions-nak lehetősége lett arra, hogy a Heisman győztest újra összehozzák Jameson Williams-szel. Az alabamai irányító, nagyon jól kompenzálja alacsonyabb termetét atletikusságával, valamint a karja is meglepően erős. Pontatlannak tekinthető, azonban konzisztens és megbízható QB.

Egy irányítónak a legjobb mércéje, hogy 4 pont hátrányban 2 percel a vége előtt, képes lenne e elvinni a csapatát a redzone-ba. Leary mindenképpen ebbe a csoportba tartozik. A 2022-as szezonban hatalmasat ugorhat majd a draft boardokon.

A támadófal emberek nem az év ezen pontján szoktak felértékelődni, azonban a Jets számára már most érdemes megfontolni, a tackle pozíció fejlesztését.

Igen, Hutchinson még sokak számára ismeretlen lehet, de biztosak vagyunk benne, hogy a fiatal elkapó hatalmasat fog szólni 2022-ben. Gyors magas, és hihetetlen jó keze van. Egy átlag alatti irányító mellett tudott fantasztikusan teljesíteni.

Levis az egyik legjobb felépítésű QB, aki transfer éve után nagyon jó benyomást tett. Érdemes figyelni,hogy mennyire képes a következő szezonban fejlődni. A legkedveltebb célpontja a futója, valamint egy slot WR (Wan’Dale Robinson) volt. A kar adott, kérdés, hogy a pontosság meg van e, hogy a mélységi célpontokat is eredményesebben bevonja a játékba?

Smith-Njigba neve már közismert, és sok szakértő meggyőződése, hogy a 2021-es Ohio State csapatnak a legjobb elkapója nem volt ott a 2022-es drafton. Igazi workhorse elkapó, akinek ezen az éven bizonyítaniak kell, hogy outside is annyira hasznos tud lenni, mint a slotban.

A CB-k igazi rémálma. Egy nagyon rossz QB mellett játszott, és bizonyította, hogy jó (nem kiemelkedő) a keze, és parádés sebessége van. A legnagyobb erőssége, hogy igazi YAC specialista lehet.

Pickett kiugróan jó évet zárt tavaly, ennek szerves része volt a jó védelem, amit kapott. Warren nagyon jól dolgozott össze a többi falemberrel, biztosítva a stabil passzprotectiont. A runblockingban is hasznos eleme a játéknak.

A Steelers védőfal várja a vérfrissítést. Cam Heyward is már bőven 30 felett van. Carter egy igazán jó alapja lehet a következő Steel Curtain-nek.

Az Edge poszton Anderson után nagy a szakadék és nagyon sűrű a mezőny. A clemsoni edge nagyon változatos, szinte bármilyen sémában használható, és igazán jól tud nyomást gyakorolni a falakra.

Nagyon atletikus CB, aki nagyon fizikálisan játszik. Gyors és fordulékony. Szeret a kezével piszkálni, szóval mágnesként vonzhatja a zászlókat, azonban ha fejlődik a játékintelligenciája, és technikája, hasonló prospect lehet, mint a korábbi Gamecocks, Jaycee Horn.

Addison igazi haszonélvezője volt Pickett 2021-es évének, igazi workhorse volt. A USC transfer nagyobb figyelemmel, de versennyel is jár. Érdemes lesz figyelni, hogy mi vár rá a Riley-rendszerben.

Bijan Robinson tehetsége alapján bőven kiérdemli, hogy az első körben beszéljünk róla. A legendás Mike McDaniel futójáték, egy igazi elit playmakert kapna.

Teljesen jogos, hogy más a need és annak megfelelően kéne befektetni a picket. Azonban ezen a ponton nincsen olyan más játékos, aki érdemes lenne. Nolan Smith komplexitása mindenképpen vonzó lehet a Patriots számára, aki nem csak DE, de OLB poszton is jól boldogulna.