Tájékoztató

Hasznos információk!

Sziasztok! Ez lenne a 2021-es mockdraft centrum. A célunk létrehozni egy hazi mock draft boardot, amit úgy gondoljuk a legjobban Ti tudnátok feltölteni. A hazai fansite-ok nagyon mély tudással rendelkeznek saját csapataikat illetően, szóval a legjobb kézbe kerülne a pick. A fansite-al nem rendelkező, vagy nem megjelenő csapatoknak a felkért podcastok között random kerül kiosztásra!

Trade-et max a commentben említsetek meg (a csapat le vagy felfele mozogna inkább). Az utolsó Mock draftban lesz lehetőség trade-re (Április)! Addig legyetek szíves a pick eredeti helye szerint draftolni!

Hogyan történik majd a folyamat?

A 32 fő, egymás után draftol, GM style. Szóval a valós draftnak megfelelő sorrendben kérnénk mindenket a táblázat feltöltésére. (Mock Draft Tábla gomb)

Csak első kört csinálunk! OPCIONÁLIS:A tervünk, hogy minden csapat egy 2 perces videoban/hanganyagban bejelenti nekünk a picket, amit a tervek szerint majd itt tölthet fel. A pick bejelentésén túl, egy rövid bemutatkozás, a nevet és egy rövid elemzést kérnénk. A pick bejelentése és a video feltöltése nem kell, hogy egyszerre történjen, de 1-2 napon belül lehetőleg történjen meg. Tehát csak 1 jól megfontolt pickre van Tőletek szükség. Lesz egy 3-4 napos időszak, mikor draftolunk, és feltölti az anyagot, ha megakad a folyamat, mi majd emailbe értesítjük a következőt! szóval nem kell igazodni senkihez. (ezért szükséges az email). Azért kell ez az idő, mert meg kell várni, ahogy töltődik a tábla!

—a kép és hanganyag opcionális, még függében—

Mikor?

Háromszor ismételnénk a mockdraftot, olyan mint a szürke 50 árnyalata a romantikus embereknek, úgy se fog megtörténni, de szórakoztató a számukra, pont ez a mockdraft az NFL fanoknak.

  1. Február 1-től, mindenki rögzíti az álom picket, ami a valós draft helyen reálisan(!) megszerezhető (ismétlődhet más pickkel, nem kell sorrendben, hiszen egymástől független pickkel, valamint a trade up vagy down pitch mehet a leírásba!) (sem, hang, sem video anyag nem szükséges) Légyszíves, Feb 16-ig rögzítsétek!
  2. Március 1-7 között lesz az első mockdraft!
  3. Március vége(combine után)
  4. Április közepe (Pre Draft) (Hanganyag, ha van rávállakozó!)

Miért éri meg Nektek részvenni ebben a projektben?

  1. Nagyon jó networking
  2. Egy nagy volumenű projekt részei lehetünk,a hazai NFL színteret megmozgatva
  3. Mindent megosztunk és elkészítünk (draftboard, video összevágása és átadása, stb)
  4. Jó megjelenési lehetőség

A Mockboard jelenleg teszt alatt! Vigyetek fel teszt adatokat, január végén töröljük a táblát, és újraindul! A regisztrációkat megtartjuk! A 3. mockdraft után minden regisztrációt törlünk!

Köszönjük a részvételt. Ha kérdésetek van, akkor itt hozzászólásban feltehetitek!