Week 10 – IDP-játékosok

Sziasztok!

A 9. héten nagyon mélyre ástam, azonban sikerült jól teljesítő játékosokat kifogni Roberts és Hartsfield is jó teljesítményt nyújtott, ajánlom őket továbbra is, ha még waiveren vannak.
A 10. hétre melléjük még 3 játékost prezentálnék:

DL: Markus Golden (Cardinals) at Rams

Igazi élet halál mérkőzés lesz vasárnap a Cardinals-Rams, a vesztes csapat valószínűleg búcsút inthet az idei rájátszásnak. Mindkét csapat eléggé szenved támadóoldalon. A Rams offense Stafforddal maximum döcög, a támadófal borzalmas. Nagy meccse lehet a Cardinals pass rushnak, élen azzal a Markus Goldennel, aki 31 éves létére továbbra is komoly tényező. Az utóbbi 4 meccse kiemelendő – Sokkal többet volt pályán, mint az előtte lévő hetek során és háromszor is jó teljesítményre volt képes. Szerelésekben aktív posztja ellenére, és elég nagy az esély arra, hogy sacket is fog tudni elérni a mérkőzésen, így bátran ajánlom őt a hétre.

LB: Jack Sanborn (Bears) vs Lions

A rebuildelni vágyó Bears egyre jobban néz ki. Roquan Smith elküldésével a védelem gyengült, viszont így olyan játékosok léphetnek elő, mint az újonc linebacker Jack Sanborn, aki a Dolphins ellen már gyakorlatilag kezdő snapeket töltött a pályán és hét szerelésig jutott. Azért ajánlanám őt, mert szinte minden IDP-ligában elérhető (csak extrém esetben nem), és valószínűsíthető, hogy a Bearsnek érdeke lesz a játékos fejlesztése, így rengeteg snapet fog a pályán tölteni.

DB: Damar Hamlin (Bills) vs Vikings

Sok a sérült a Bills secondaryben, így safety poszton a másodéves Damar Hamlin gyakorlatilag folyamatosan a pályán kell legyen. Ez így volt a legutóbbi 5 mérkőzése során, ahol minden esetben 7 és 12 tackle között teljesített, ami igazán jó és konzisztens teljesítménynek számít. Ha még elérhető, érdemes lehet menni vele a héten, hiszen a Vikings ellen egy nagy rangadó következik, ahol biztosan nagy szerep fog hárulni a Bills secondaryre Justin Jefferson, Adam Thielen és T.J Hockenson semlegesítésében.