Rólunk

A Fumble Forum koncepcióját 2020 februárban kezdtem el kidolgozni. A cél egyszerű és világos volt. Egy olyan platformot akartam létrehozni, ami az NFL, amerikai foci, és elsődlegesen az NFL fantasy köré épül. Nagyon sok támogatást és visszacsatolást kaptam közeli ismerősöktől, barátoktól, mielőtt publikus termék lett az egészből. Nélkülük biztosan nem jöhetett volna létre ez a birodalom. Hónapokon át tartó munkával és többszöri újratervezés után állt össze a Fumble Forum koncepciója, és jelenlegi formája, amit a Hallgatók és Olvasók megismerhettek. Gergővel közösen, rengeteg kísérletezgetés, és fejlesztés eredménye a juniusban elindított podcastunk, amihez augusztusban csatlakozott Zsolti. A weboldalunk decemberben indult, azóta rendszertelenül, azonban bőséges tartalommal érkezünk.

Határozott elvek és elképzelés mentén haladunk továbbra is. Mindenképpen szeretnénk innovatív média eszközöket alkalmazni, és kilépni a social média adta keretektől, és egyedi, kísérletező tartalommal szolgálni. A Fumble Forum nem hírportál, és nem is tervez azzá lenni, kizárólag originális anyaggal szolgálunk, többnyire proaktív, mintsem reaktív tartalommal. Nagyon fontos a számunkra az analitika és az adatok elemzése, a feltevéseink megalapozása. A weboldallal együtt indult el a saját heti fantasy játékos rankingünk, ami az egyik legnagyobb egyediségünk, a módszerünket hatalmas munkával, folyamatosan fejlesztjük.

Aki ismer minket tudja, hogy nagyon közeli kapcsolatot ápolunk a Fórumozóinkkal. Az állandó tagjainkkal szinte baráti a viszony. A továbbiakban is eltökéltek vagyunk, hogy a hazai NFL fantasy közösséget építsük.

Várunk minden érdeklődőt, rutinus vagy kezdő fantasy játékosokat, vagy játszani vagyókat, valamint azokat az amerikai foci iránt érdeklődőket, akik a fenti értékeket keresik, és egy két soros, képes instagram bejegyzéstől, vagy egy lefordított, 3 bekezdéses átemelt tartalomnál többre tartanak igényt!

FF Peti

Elérhetőség:

Website: https://www.fumbleforum.hu/

Spotify: https://open.spotify.com/show/6AEGzFpmS0wYbb0wvqRJPc

Facebook: https://www.facebook.com/FumbleForumNFLFantasy

Discord: https://discord.gg/mFd7qrv

Instagram: https://www.instagram.com/fumble_forum/

Partner:

https://nflhungary.com/