Week 17 – Csongor Waiver célpontjai

Újabb hét, újabb waiver célpontok! 

Rex Burkhead (HOU) @ SF

Burkhead parádésan teljesített az előző héten, egyértelműen workhorse futóként – 22 carry, 149 yard, 2 TD. Ez valószínűleg a 49ers ellen sem fog változni, így ha a fantasy-rájátszásra, esetleg a döntőnkre kellene egy RB1, akkor ne habozzunk felvenni a Texans játékosát.

Jordan Howard (PHI) @ WFT

Miles Sanders ismét megsérült, így a Washington Football Team elleni a rájátszás szempontjából sorsdöntő összecsapáson ismét a Jordan Howard-Boston Scott duó fog összeállni Philadelphiában. Ez Howard fantasy-tulajdonosainak csak jót jelenthet, hiszen az Eagles játékosa korábban is remekül pótolta Sanderst, ráadásul a redzone-ban is nagyon sokat használják a futót. Ha szükségünk lenne egy running backre, akkor Howard lehet az emberünk.

Derrick Gore (KC) @ CIN

Clyde Edwards-Helaire sérülésének köszönhetően Darrel Williams ismét átveheti a kezdőfutó szerepét. Ne gondoljuk viszont azt, hogy Gore nem fog a pályára lépni, hiszen a Chiefs harmadik számú RB-jét rendszeresen bevonják a passzjátékba is. Az előző héten is remekül teljesített – 12 futás (legtöbb a csapatban), 43 yard, valamint 3 elkapás, 61yard. HalfPPR és PPR ligákban az egyik legjobb waiver célpont lehet Gore.