Fantasy-értékelő: Cowboys

Fantasy star: Ezekiel Elliott

Elliot nem játszott olyan kirobbanóan, mint 2-3 évvel ezelőtt, újonc évéről nem is beszélve. Azonban a TD-ket olyan jól termelte, hogy egyedül Prescott büszkélkedhet több fantasy ponttal a Dallasból. 1-2 mérkőzést leszámítva (sajnos köztük volt a 17. hét is), kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Futók között a 7. legtöbb pontot szállította 2021-ben (PPR), 5 pont választotta el az 5. helytől, köszönhetően 12 szerzett TD-jének és 3 db kétpontosának, vagyis hatékony redzone futásainak.

Fantasy breakout: Dalton Schultz

Az év egyik meglepetésembere volt a TE. Több elkapást, yardot és TD-t szerzett, mint eddigi 3 éves pályafutása alatt összesen. Számszerűsítve: 78 elkapás, 808 yard és 8 TD volt Schultz teljesítménye, amivel a Cowboys második legveszélyesebb légi fegyvere volt (A. Cooperrel szinte azonos teljesítményt nyújtott). Fantasy tulajdonosai igazi kincsre leltek benne, hiszen a draft előtt értéke sem volt, majd harmadik helyen végzett pozíciójában (PPR).

Fantasy bust: Amari Cooper

Nem váltotta be a belefektetett draft pickek árát. Nem volt katasztrofális a teljesítménye, de nevéhez (és fizetéséhez) mérten gyenge szezonja volt. 27. helyen végzett az elkapók között (PPR) és kétszer tudta csak átlépni a 100 yardot. Érdekes a helyzete Dallasban, hiszen idei számai nem támasztják alá a fizetését, azonban Dak Prescott teljesítménye ugrik egy szintet amikor pályán van.