Wilson trade utáni reakciók

Robbant a bomba! Russell Wilson távozik a Seahawks csapatából és Denverbe teszi át a székhelyét. Ennek a legfontosabb előzménye, hogy Aaron Rodgers és Devante Adams maradt a Packers csapatánál. Valamint, hogy teljes legyen a kép, Bobby Wagner is szabadügynök lett a csere után.

NFL: Will Aaron Rodgers or Russell Wilson have a better 2020 season?
https://www.nflanalysis.net/nfl-will-aaron-rodgers-or-russell-wilson-have-a-better-2020-season/

Időrendben haladva, először Aaron Rodger kapcsán kezdtek el írni az insiderek, miszerint az irányító további 4 évig marad a Packers csapatánál, egy rekordot jelentő 200 milliós szerződés ellenében (153M garantált).

Közvetlen ezután be is jelentették, hogy Adams is franchise tag-et kapott, így még 1 évig biztos a csapatnál marad.

Tehát, a Broncos – Rodgers összeborulás elmaradt.

Az új szerződés minden részlete még nem ismert, de a 39 éves irányítónak, most adott a lehetőség, hogy 43-44 éves koráig játszon. Az előzetes információk szerint a szerződés első 2 éve inkább CAP barát, az utolsó kettő már kevésbé.

FF vélemény:

Rodgers távozásával a Packers organizáció hatalmas gödörbe került volna, de ez most 2 év késni fog. A franchisenak most nagyon agresszívan kell működnie a drafton és a szabadügynök piacon, ugyanis egy záródó SuperBowl ablakot sikerült újra kinyitni. Ahhoz, hogy ennek a lépésnek legyen értelme, a csapatnak igazi kontenderként kell viselkednie. A szabadügynök piacon a legjobbakat begyűjteni a hiányposztokra, és a drafton szokatlan módon nem ‘Need’-re húzni a project játékosokat. Ehhez kell Rodgers is. Nyitottabb játékra van szükség a részéről, és integrálni másokat is a támadójátékba 1-2, neki tetsző játékoson túl.

Sokáig nem kellett bánkódniuk a denveri szurkolóknak!

Nem sokkal később már érkezett is a hír, hogy a Seahawks és a Broncos között formálódik egy trade, aminek az alapja Russell Wilson lehet. A denveri csapat Manning óra keresi irányítóját, és most megtalálhatja a liga egyik legjobb játékosának személyében. A cserébe több játékost és első körös pick-et is bevontak, amit végül mind a kettő fél és Wilson is elfogadott.

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember és , szöveg, amely így szól: „TRADE DETAILS BRONCOS RECEIVE: RUSSELL WILSON QUARTERBACK DRAFT FOURTH-ROUND DRAFT PICK SEAHAWKS RECEIVE: DREW LOCK QUARTERBACK DRAFT DRAFT PICK FIRST-ROUND 2022 SHELBY HARRIS EDGE DRAFT 2022 SECOND-ROUND ROUND DRAFT PICK NOAH FANT TIGHT END DRAFT 2022 SECOND-ROUND -ROUND DRAFT PICK DRAFT 2022 FIRST- ROUND DRAFT PICK DRAFT 2022 FIFTH-ROUND DRAFT PICK”
pff.com

FF vélemény:

A Broncos végre talált egy irányítót. Egyértelmű győztese a cserének. A jelenlegi és jövő évi draft tőkéjüket áldozták be, ami bőven előnyös a franchise számára, a jelenlegi fiatal és erős keretet figyelembe véve. A Seahawks csapata, nem tett mást, mint visszakapta azt a draft tőkét, amibe Jamal Adams került, szóval talán ott kezdődhetett Wilson seattle-i karrierjének vége. A teljes képhez hozzá tartozik, hogy kaptak egy Drew Lockot, ami pont elég lehet arra, hogy a franchise megágyazzon egy új irányítónak, ha nem is ezen az éven, hanem jövőre.

A Wilson trade után pár órával. A csapat bejelentette, hogy elengedi Bobby Wagner-t, aki szabadon keresket magának csapatot, végleg kigyomlálva az egykor nagynevű keretét. Ezért talán még nagyobb meglepetés Carroll és Schneider megtartása.

A Seahawks hatalmas aktivitása érdekes lehet, főleg annak tudatában, hogy közvetlen a szezon kezdete előtt lesz Deshaun Watson tárgyalása. Nem zárható ki, hogy ez a pillangóhatás még messzebbre vezethet.

Még több:

https://www.fumbleforum.hu/ff-draft/

Instagram: https://www.instagram.com/fumble_forum/

Website: https://www.fumbleforum.hu/

Spotify: https://open.spotify.com/show/6AEGzFpmS0wYbb0wvqRJPc

Facebook: https://www.facebook.com/FumbleForum

TikTok: https://www.tiktok.com/@fumble_forum?