Fantasy-jóslat: Lions

Fantasy star: Amon-Ra St. Brown

Választhattam volna itt T.J Hockensont is, aki nagy valószínűséggel top10-es tight end lesz idén is, azonban nála a fiatalabb St. Brown mindenképpen sokkal izgalmasabb játékos. Már az újonc szezonjában is a 21. legjobb WR volt fantasy szempontból, tette ezt úgy, hogy az utolsó hetekben tényleg az egyik legjobb játékos volt és sokaknak nyert bajnoki címet. Jared Goff első számú célpontja lesz minden bizonnyal, minden esélye meg van rá ebben a fejlődő Lions-ben, hogy top10-es WR-ként végezzen. 900 yard 5 td egy rookie-tól parádés, bőven 25-30%-al jobb teljesítményt hozhat ennél a második évében.

Fantasy breakout: DeAndre Swift

A liga egyik legjobb hibrid játékosa, aki a futások mellett, elkapásoknál is elit. Ha egészséges tud maradni, akkor Goff check down passzolási képességeit ismerve, minden esélye meg van rá, hogy top10-es játékos legyen, PPR ligában meg aztán a határ a csillagos ég számára. Már 2021-ben is átlépte az 1000 scrimmage yardot, idén ezt megint megteheti és nem lepne meg ha 10+ TD-t is elérne.

Fantasy sleeper: Jameson Williams

Sérülésből épül még fel az idei egyik legjobbnak tartott újonc elkapó, azonban jelenleg úgy néz ki, hogy szeptemberre készen fog állni. Meglátjuk milyen lesz közte és Goff között a chemistry, de borítékolhatóan a Lions minden lehetőséget meg fog neki adni a bizonyításra, ha már felcseréltek érte a draft első körében. Az egyetlen aggályom vele kapcsolatban az az, hogy ő egy igazi deep threat, Goffnak pedig nem az igazi a karereje, meglátjuk majd az edzői gárda ki tudja-e használni megfelelően Williams képességeit.

Fantasy bust: D.J Chark

A Lions elképesztő skill játékosokkal rendelkezik támadó oldalon. St Brown, Williams, Swift, Hockenson mind megfogják kapni a kívánt target számot. Számításaim szerint Chark lehet az, aki a legkevésbé lesz foglalkoztatva. Ő egy jó játékos, de legjobb esetben is csak 4-5. számú célpontja lesz Goff-nak, ez pedig sok jót nem jelent fantasy szempontból. Biztos, hogy lesznek erősebb hetei, és ha Williams nem lesz szeptemberben még jó állapotban, akkor akár jól is kezdheti majd a szezont, de én semmiféle megbízhatóságot nem várnék tőle.