Fantasy-jóslat: Cardinals

Fantasy star: Kyler Murray

Murray megkapta a nagy pénzt, így extra motivációval vághat neki a 2022-es szezonnak. Az előző idény során passzjátéka a megszokott volt a Cardinals vezérének, viszont a földön visszaesett korábbi önmagához képest, így csak a tizedik legjobb QB volt fantasy szempontból a ligában. Ez idén változhat, ha elkerülik a sérülések és ismét a visszakerülhet liga elitjébe, aminek fantasy tulajdonosai örülnének a leginkább.

Fantasy breakout: Rondale Moore

A Cardinals fiatal elkapó tavaly valósággal berobbant az NFL-be, első két meccse után azonban visszaesett a játéka. Másodéves WR-ként Hopkins eltiltása mellett még több lehetőséghez juthat és remek fantasy-számai lehetnek – Marquise Brown, A.J. Green és DeAndre Hopkins elvonhatja a védők figyelmét a fiatal játékosról.

Fantasy sleeper: A.J. Green

A.J. Greenen már tavaly is látszott, hogy megfogta az idő vasfoga, de így sem hozott rossz számokat (54 elkapás, 848 yard, 3 TD). Christian Kirköt ’Hollywood’ Brownra váltotta a Cardinals és DeAndre Hopkins is hiányozni fog eltiltás miatt az első hat mérkőzésről, így Green továbbra is első/második számú WR lehet Arizonában a szezon elején.

Fantasy bust: James Conner

Chase Edmonds ugyan távozott, így Conner több labdacipeléshez juthat (mint 2021-ben), de az előző idény során nagyrészt TD-i miatt tartozott a legjobbak közé az Arizona futója. Meglepő lenne, ha az RB akárcsak a közelébe is jutna 2021-es 18 TD-jének (15 futott, 3 elkapott), így valószínűleg fantasy szempontból sem lesz olyan jó éve, mint a tavalyi volt.