Fantasy-jóslat: Rams


Fantasy star: Cooper Kupp

Nincs kérdés, ő a legjobb fantasy játékosa a Ramsnek. Tavalyi szezonja után a legtöbb ligában első vagy második elkapóként fogják kiválasztani. Ki is érdemelte ezt a draft pozíciót, hiszen fantasztikus amit művelt tavaly: 145 elkapás, majd’ 2000 yard, 16 elkapott TD. Teljesítménye kicsit még vissza is eshet, akkor is ő lenne idén a legjobb WR.

Fantasy breakout: Cam Akers

Tavaly sérült volt, azonban első évében megmutatta, hogy a tehetsége megvan a jó teljesítményhez. Sokan félnek attól, hogy a Rams Akerst és Hendersont egyenlően fogja használni. Erre van esély, de McVay 5 éve főedző a Kosoknál, ebből négyszer volt futója 200 fölötti labdacipeléssel. Amennyiben ezt a volument megkapja idén Akers, a legjobb futók közelébe érhet. 

Fantasy sleeper: Van Jefferson

Utolsó körökben húzható a kiváló mélységi célpont. Ismeri a rendszert és már játszott egy évet Stafforddal. Ezek nem mondhatók el Allen Robinsonról. Nem azt mondom, hogy ő lesz a csapat WR2-je, de tavaly elkapott 6 TD-t és 802 yardot, így könnyen lehet, hogy fel tud nőni Robinson mellé. Természetesen rizikós pick, de magas plafonnal rendelkezik, így érdemes adni neki egy lehetőséget. 

Fantasy bust: Allen Robinson II

Papíron minden rendben van, hiszen jobb támadóegységbe került és jobb az irányítója, mint tavaly, ráadásul Woods megüresedett WR2 posztját hivatott betölteni. Azonban ADP-je igen magas az elmúlt években mutatott teljesítményéhez képest. 2015-ös éve (1400 yard, 14 TD) nagyon rég volt és pályafutása során háromszor lépte csak át az 1000 yardot és az említett 2015-ös évet leszámítva 7 TD volt a legtöbb, amit az NFL-ben egy év alatt szerzett. Igen, tavaly gyenge offense-ben játszott, csapnivaló irányító játék mellett, ahogy Darnell Mooney is… Vajon csak egy jó irányítóra és támadósorra van szüksége, hogy 29 évesen megközelítse egyetlen kimagasló évét? Előfordulhat, de nem mernék rá fogadni.