Fantasy-jóslat: Falcons

Fantasy star: Kyle Pitts

50 yarddal maradt le a rookie TE yardrekordról, így második évében sokat várunk tőle. Amennyiben a yardjai nem csökkennek és megnöveli TD-i számát, a liga egyik legjobb fegyvere lesz 2022-ben. Mariota természetesen nem Ryan, de biztosra vehetjük, hogy Pitts lesz a kedvenc célpontja.

Fantasy breakout: Drake London

Az első kiválasztott elkapó volt az idei drafton (8. pick), nem véletlenül. Kiváló méretekkel rendelkezik, biztos a keze és talán ő a leginkább NFL érett elkapó az idei osztályból. Nem a sebességéből fog megélni, de az 50-50-es labdákat szépen le fogja szedni. Azonnal elsőszámú elkapó lesz Atlantában, így a targetek száma is biztosítva van.

Fantasy sleeper: Tyler Allgeier

Az újonc futónak még fejlődnie kell, hogy állandóan pályán lehessen, de a red zoneban karrierje elején is sok lehetőséget fog kapni. Nagy és erős, igazi one-cut back, aki tavaly brutális számokat produkált az NCAA-ben.  Allgeier már szeptemberben is szállíthatja a hatpontosokat és év közben komoly szerepet harcolhat ki magának.

Fantasy bust: Cordarrelle Patterson

Tavaly 548 yardot és 5 TD-t kapott el, illetve futott 618 yardot és 6 TD-t. Kilenc NFL-ben töltött éve alatt, nem volt olyan szezonja, amikor megközelítette volna ezeket a számokat. Visszahordott yardjait nem számolva, az 500 yardot is ritkán érte el, 2021-es 1100+ yardos teljesítményét meg sem közelítette. Lehet, hogy későn érő típus, de valószínűbb, hogy tavalyi éve anomália volt. A bizonyított NFL fegyverek hiánya az offense-ben segítheti Patterson fantasy termelését, de nem Matt Ryan fog neki dobálni és a földön Mariota és Allgeier is el fog venni tőle TD-ket.